Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ VE HÜDA-PAR’IN AĞIR TOPLARI MERSİN’DE

admin | 15 Ocak 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin, hafta sonu 2 genel başkan yardımcısı ağırladı. İYİ Parti Genel Beşken Yardımcısı Koray Aydın ve HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Doyar Mersin’de partilileriyle buluştu.

Mersin’de hafta sonu ilk hareketlilik Hür Dava Partisi’nde yaşandı. Partisinin Mersin Olağan 2. İl Kongresi’ne katılan HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Doyar, burada yaptığı konuşmada adalet kavramına vurgu yaptı. Doyar, “Devlet toplumun tamamına adaletli davranmakla mükelleftir. Eğer bunu yerine getirmezse, devletin işleyişinde bir problem vardır. Devletin mutlaka sosyal yönü ön plana çıkmalı. Sosyal adaletin tesisi konusunda, devletin bu yüzünün de görülmesi lazım. Mutlaka adil olan kişinin de adaleti uygulaması şarttır. Adaletin tecellisi konusunda suçlunun hak ettiği cezaya çarptırılması gerekiyor. Mağdur olan kişinin mağduriyeti de giderilmeli. Hakkı elinden alınan ve elinden gasp edilen kişilerin de hakkının iadesi lazım. Eğer bu üçünü bir araya getirirseniz, uygulama noktasında karşınızda adaleti görürsünüz” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Mevcut il başkanı Fevzi Hira’nın yeniden aday olmadığı seçimlere Ercan Fidan’ın hazırladığı tek listesi kongrede partililerden onay aldı.

 

TEŞKİLAT AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

 

Teşkilatlanmasını Mersin’de tamamlayan İYİ Parti’de de Koray Aydın hareketliliği yaşandı. Partisinin Mersin İl Örgütü’nün düzenlediği yemeğe Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın yanı sıra Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz, MHP eski Mersin Milletvekili Behiç Çelik ve İYİ Partili Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile partililer katıldı.

 

Aydın buradaki konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değindi. Aydın, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yaptırdıkları anketlerde Meral Akşener isminin öne çıktığını savundu. Seçimlerin 2. Tura kalacağını öngören Aydın, “Seçimlerde ikinci tura Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Meral Akşener’in katılacak. Şu an ki anketlerde ikisi kafa kafaya. Erdoğan’a oy veririm diyen korkmadan söylüyor. İktidar ellerinde. Ben buradan iddia ediyorum, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kesinlikle Akşener kazanacak” diye konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle