Hoşgeldiniz  

İŞTE BU: RESEPSİYONDA “AYDINCIK” KONUŞULDU

admin | 31 Ekim 2019 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Aydıncık’ta bulunan Gilindire Mağarası’nda paletsiz dalış tek nefes kategorisinde Dünya Rekoru kıran Milli Sporcu Şahika Ercümen Külliye’deki 29 Ekim resepsiyonuna katılarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Gilindire Mağarası’na davet etti.

Mersin’in Aydıncık ilçesindeki Gilindire Mağarası’nda gerçekleştirdiği denemede, paletsiz kategoride tek nefeste 100 metre yüzerek kadınlar dünya rekorunu kıran milli sporcu Şahika Ercümen, rekoru kırmasından hemen sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’la telefonda görüşmüş, tebrikleri kabul etmişti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Külliye’de gerçekleştirilen resepsiyona katılan Ercümen, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile bir araya gelerek kısa süreli sohbet etme imkanı buldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rekora giden hikayeyi anlatacağını kaydeden milli sporcu, “Sayın Cumhurbaşkanımız ayrıca rekorun hikayesini dinlemek ve su altı görüntülerini izlemek için beni makamına çağırdı. En kısa zamanda, müsait olduğunda onu ziyaret etmek istiyoruz. Ben de kendisini mağarayı görmeye davet ettim. İlk önce videoları göstereceğim. Umarım kendisi de gelip burayı gözleriyle görür” diye konuştu.

Milli sporcu, buzul döneminden kalıntılarla çevrili Gilindere Mağarası’ndaki suda, paletsiz şekilde tek nefeste 100 metre sınırını aşarak dünya rekorunu kırmış ve adını Guinness Dünya Rekorları Kitabı’na yazdırmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle