Hoşgeldiniz  

İPEK, AŞUT-DENİZ ÇEKİŞMESİNE MESİAD YÖNETİMİNİ GÖMEREK GÖNDERME YAPTI

admin | 18 Ocak 2018 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESİAD’ın önümüzdeki ay gerçekleştirilecek genel kurulunda aday olarak çıkmaya hazırlanan Hasan Hüseyin İpek, MTSO Başkanı AŞut ve MESİAD Başkanı Meyhmet Deniz’in duruşma salonlarına kadar taşınan anlaşmazlıklarına vurgu yaptı: “Şu anda MESİAD, bazı kurum ve kuruluşlarla ayrı düşmüş durumda. Bu ilişkileri düzelteceğiz ve ilişkileri arttıracağız!”

Mersin’in önde gelen iş dünyası kuruluşlarından Mersin Sanayici ve İş Adamları Derneği, genel kurula hazırlanıyor. Mevcut Başkan Mehmet Deniz’in aday olmayacağı 10 Şubat’ta gerçekleştirilecek genel kurulda adaylığını açıklayan Hasan Hüseyin İpek, MTSO Başkanı Şerafettin Aşut ve MESİAD Başkanı Mehmet Deniz arasındaki mahkeme salonlarına taşan tartışmalarda adeta taraf oldu.

 

İpek, “Şu anda MESİAD’ın bazı kurum ve kuruluşlarla ayrı düştüğünü sizler de görüyorsunuz. Bu ayrı düşmeyi biz Mersin menfaatine görmüyoruz. Mersin için MESİAD başkanı, MTSO başkanı, MTB başkanı, MTOSB başkanı, Büyükşehir Belediye başkanı, Valimiz ve sivil toplum örgütlerinden oluşan lobinin de çok büyük bir etkisi var. Mersin Ekonomi Platformu ile ilgili istişarelerin daha iyi olması ve lobi faaliyetlerinin daha güçlü olması gerekir. Bunun kuruluşunda, omurgasında MESİAD vardı. Ama maalesef şu an MESİAD eskisi gibi etkin değil ve zoraki gidiyor. Bu ilişkilerin daha iyi hale getirilmesi lazım. MESİAD’ın gerek MEP ile gerekse diğer birimlerle istişarelerin artırılarak daha güçlü bir birliktelik yapması gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle