Hoşgeldiniz  

“HEVAL” SEÇER BUNU DA YAPTI! BAYRAM AFİŞİYLE PKK’YA SELAM ÇAKTI: BOMBA İDDİA…

admin | 02 Temmuz 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı kutlaması için hazırlattığı afişlerde terör örgütü PKK’nın renklerini kullandı. Afişte kullanılan kelimelerin baş harflerine bakıldığında da “PKK” kelimesinin ortaya çıktığı görülüyor.

Afişte “Paylaşmanın, Kavuşmanın, Kaynaşmanın Bayramı” sloganını kullanan CHP’li belediyenin afişin kenarlarındaki simgelerde de kullanılan renklerin terör örgütü PKK’nın kullandığı sarı, kırmızı ve yeşilden seçildiği görüldü.

“HER PARKA ŞEHİT İSMİ Mİ VERECEĞİZ?” DİYEN CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNİN SÖZLERİNE DESTEK VERMİŞTİ!

Mersin’de Akdeniz Belediye Meclisinde tartışmalara neden olan ve CHP-HDP-EMEP ve bağımsız üyelerin oylarıyla engellenen Huzurkent’te yapımı tamamlanan bir parka Eren Bülbül isminin verilmesi görüşmesi, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinde de gündeme geldi. CHP’li Serhat Servet Dövenci, “Her köşe başına, her parka şehit ismi verilmemesi lazım” derken, daha sonra konuşan Vahap Seçer ise “Dövenci’nin sözlerinin tamamına katılıyorum, imzamı atıyorum. Bazı değerlerinin istismarına katılmıyorum” ifadelerini kullanarak skandal bir çıkışta bulunmuştu.

MİLLİYETÇİ/MUHAFAZAKAR KÖKENLİ İŞÇİLERİ HAKSIZ VE HUKUKSUZ BİR ŞEKİLDE İŞTEN ÇIKARDI!

Önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakar kökenli işçileri haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden eden CHP’li Seçer, yerlerine yereldeki ittifak ortağı HDP refea-ranslı isimleri doldurmuştu. 4 bini aşkın işçiyi işinden eden CHP’li yönetimin bu haksız tutumu Yargı tarafından da onaylanmış ve dava açan işçiler kazandıkları tazminatlar nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ciddi oranlarda tazminat ödemek zorunda kalmıştı.

SEÇER’DEN “GEZİ MESAJINDAN” SONRA “PKK” SUBLİMİNAL MESAJI MI?

Daha önce Tarsus’tak Yarenlik Alanındaki Millet Çeşmesi’ni “Taç Mahal’e benziyor, ucube” diyerek yıkan CHP’li Vahap Seçer’in heykeltıraş tarafından kaos ve karışıklığın simgesi Gezi Parkı olaylarına ithaf edilen “Umut Çocuk” heykeli yaptırmak için harekete geçmiş, heykeltıraşla buluşmasında Gezi Parkı olaylarına ithaf edilen bu çalışmayı öve öve bitirememişti.

CHP’Li Seçer’in bu heykli Mersin’in en işlek yerine dikerek subliminal mesaj vermek istediği öne sürülmüştü.

PKK renkleri ve baş harfleriyle bezeli bu afişin de subliminal mesaj olarak yorumlanması bomba etkisi yarattı.

SUBLİMİNAL MESAJ NE DEMEK?

Subliminal mesaj veya bilinçaltı mesaj, başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda fark edilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından fark edilemezler, ancak bu mesajların insanın bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir.

Kaynak: Haber7

https://www.sansasyonelhaber.net/tac-mahal-gibi-diyerek-yikti-ardindan-gezi-direnisi-sembolu-heykeli-yaptirdigi-ortaya-cikti-mersini-gezi-simgeleriyle-dolduracak.html

https://www.sansasyonelhaber.net/mersine-gezi-parki-olaylarina-ithaf-edilen-heykeli-dikecek-olan-secer-konustu-her-gecen-gun-bunun-onemi-daha-cok-anlasilacak.html

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

“HEVAL” SEÇER BUNU DA YAPTI! BAYRAM AFİŞİYLE PKK’YA SELAM ÇAKTI: BOMBA İDDİA… için 2 Yorum

  1. […] “HEVAL” SEÇER BUNU DA YAPTI! BAYRAM AFİŞİYLE PKK’YA SELAM ÇAKTI: BOMBA İDDİA… […]

  2. Abuzer İZCİ dedi ki:

    Şimdi siz sansasyonel haber, yöneticileri veya haberi yazıp çizen habercilik diye bu haberi haber diye yayınlayanlar, önce bir dönüp kendinize bakın, lütfen bu haber pkk sempatizanı diye gösterilen Sayın Mersin Büyük şehir belediyesi başkanı Vahap Seçer i bu şekilde ithaf etmeniz ne kadar çıkarcı bir zihniyete sahip olduğunuzu göstermektedir.
    Gerçek anlamda şunu da söyleyin AKDENİZ İLÇE BELEDİYESİ nde pkk bir terör örgütümüdür, deyip koca meclisi böyle bir gündem ile meşgul eden bir zihniyet bilmiyormuki PKK tabiki bir terör örgütüdür. Bir silkelenin lütfen kendinizede sosyal medyada onuru ile görev yapan gazetecilerede haksızlık yapmayın. Kimlerin kimin ile yürüdüğünü bugün 15 yaşındaki çocuk bile biliyor. Lütfen medya organı olarak kendinize yakışanı yapın..

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle