Hoşgeldiniz  

HAMİT TUNA’NIN AKRABASI TEHDİT EDİYOR… HABER DEĞERİ VARDIR SANIRIZ!

admin | 13 Eylül 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mart 2019 seçimlerinde MHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Hamit Tuna’nın akrabası olduğu öne sürülen L.T’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a vefasını gösteren belediye çalışanlarının paylaşımlarını kaydettiği ve Tuna’nın kazanması durumunda bu paylaşımları yapan çalışanların işten çıkarılması gerektiğini talep etmesi ortalığı karıştırdı.

MHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Hamit Tuna, bugün akşam üstü gerçekleştirdiği toplantıda Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Personeli ile Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Toplantının ardından açıklama yapan Tuna, “Mersin Büyükşehir Belediyemizi yeniden kazanmak adına durumu provoke edeceklere meydan vermeden, birlik ve beraberlik içerisinde ömrünün 25 yılını Mersin’e hizmet etmeye adayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz Bey ile birlikte hareket ederek bu kutlu yürüyüşü zaferle sonuçlandıracağız” dedi.

 

Sosyal medya hesabından da toplantıdan fotoğraflar atan Hamit Tuna’nın bu paylaşımının altına akrabası olduğu öne sürülen L.T’bnin yaptığı yorum Mersin gündemine bomba gibi düştü.

 

L.T, “Gelişmeleri provoke eden Burhanettin Kocamaz’ın yalakalarını tek tek paylaşımlarıyla kaydettim inşallah kazanılırsa bunları belediye kapısından sokmaman lazım başkan. Ben de tek tek kayıtlı paylaşılanları kişileriyle kaydettim Burhanettin yalakalarını” ifadeleriyle mevcut Büyükşehir personellerini fişlediğini itiraf etmesi şok yarattı.

 

İŞTE O ŞOK PAYLAŞIM

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle