Hoşgeldiniz  

HAMİT TUNA KENDİNE GELDİ: “DUAYEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BURHANETTİN KOCAMAZ!”

admin | 13 Eylül 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Dün geceden beri MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna taraftarlarının MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz hakkında yaptığı skandal paylaşımların ardından Tuna’ya sert uyarıda bulunan Kocamaz’a Tuna’dan özür niteliğinde yanıt geldi.

MHP’de Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz hakkında hakaretamiz yorumlar yapan MHP’li Aday Hamit Tuna’nın yandaşları üzerinden Tuna’ya ağır bir uyarı yazısı yazan Kocamaz’a Tuna’dan “özür” niteliğinde yanıt geldi.

 

Yine sosyal medya üzerinden özrünü yayınlayan MHP’li Aday Hamit Tuna, Burhanettin Kocamaz için, “hem Mersinimize hizmet etme noktasında 20 yılı Tarsus’ta, 5 yılı da Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde olmak üzere 25 yıl Belediye Başkanlık görevini yürüten duayen Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz Bey” ifadesini kullanması dikkat çekti.

 

İŞTE HAMİT TUNA’NIN BAŞKAN KOCAMAZ’DAN ÖZRÜ…

 

Son yaşanan siyasi gelişmelerin ardından özellikle sosyal medyada bir takım provake edici paylaşımlar ve yorumlar yapılmaktadır. Bu konuda herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Bu tür paylaşımlarla hem Mersinimize hizmet etme noktasında 20 yılı Tarsus’ta, 5 yılı da Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde olmak üzere 25 yıl Belediye Başkanlık görevini yürüten duayen Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz Bey’e hem şahsımıza hem de partimize zarar vermeye çalışılmaktadır. Özellikle dün personelimiz ile yaptığımız toplantı ile ilgili paylaşımımızın altına soyisim benzerliğimiz bulunan Levent Tuna Bey’in yorumunun ardından akrabamız olduğu ve camiamıza gönül vermiş insanlarımızın fişlendiği yönünde asılsızca çıkan dedikoduların ardından herkesi akli selim olmaya davet ediyor, sosyal medyadaki olumsuz paylaşımlarla hareket etmemelerini temenni ediyorum. Bu kişi ile bir akrabalığımız ve yakınlığımızın olmadığının da bilinmesini istiyoruz. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek Mersinimize hizmet etmeye devam etmektir.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

HAMİT TUNA KENDİNE GELDİ: “DUAYEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BURHANETTİN KOCAMAZ!” için 1 yorum

  1. Mustafa gurel dedi ki:

    Hamit Tuna hiçbir sosyal alanda şahsi paylaşım yapmamasına ragmen . Attığınız başlık kışkırtıcı niteliktedir. Ve alakasizdir

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle