Hoşgeldiniz  

HALKIN İRADESİYLE GELDİ, KUMPASLA ÖNÜ KESİLDİ… KOCAMAZ 25 YILLIK TECRÜBESİNİ ANLATTI

admin | 25 Kasım 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla 31 Mart yerel seçimlerine girmesi engellenen önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti’nin Antalya’da gerçekleştirdiği çalıştayda 25 yıllık Belediyecilik deneyimlerini anlattı.

Partisinin Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen 1. Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katılan önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti GİK üyesi Burhanettin Kocamaz, burada Genel Başkan Meral Akşener’in de dinleyici olarak yer aldığı forumda konuştu.

20 yıl Tarsus Belediye Başkanlığı, 5 yıl da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Burhanettin Kocamaz, Genel Başkan Akşener’in açılış konuşmasının ardından konuşmacı olarak yer aldığı forumda 25 yıllık belediyecilik deneyimini dinleyicilerle paylaştı. Kocamaz konuşmasında belediyecilik ile büyükşehir yasasındaki artı ve eksileri de değerlendirdi.

Girdiği her seçimden zaferle ayrılan Burhanettin Kocamaz, 31 Mart yerel seçimlerinden önce adaylığı akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla engellenmiş, Kocamaz’ın 25 yıllık belediye başkanlığı süreç akamete uğratılmıştı.

Çalıştayın açılışında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de konuşmasında Mersin’de yaşanan demokrasi katliamına atıfta bulunmuş ve “Mersin’deki malum hadisede kendime gelemedim” diyerek yaşanan skandalı bir kez daha Türkiye kamuoyuna hatırlatmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle