Hoşgeldiniz  

HALKÇI CHP, MERSİN’DE HALKI DEĞİL, ZENGİNLERİ SEÇTİ!

admin | 11 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl Örgütü’nün yeni binası, konumu itibariyle büyük tepki çekti. Sol söylemleri “zengin mahallesinde” halka nasıl anlatacağı merakla beklenen CHP il yönetimi, yeni binanın açılışını da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptıracak.

Uzun zamandır parti içerisinde büyük tartışmalara neden olan CHP Mersin İl Binası, her kongre döneminde il başkan adaylarının yeni yer vaadiyle süsleniyordu. Vaadi gerçekleştiren isim ise son il kongresinde başkan seçilen Adil Aktay oldu.

 

Adil Aktay, CHP’nin yeni il binasını İnönü Bulvarı’nda Mersin Deniz Ticaret Odası ve Hilton Oteli’nin bitişiğine taşıma kararı aldı. Villa tipi binadaki çalışmaların tamamlanmasıyla, il binasını 14 Mayıs’ta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılacağı da halka duyuruldu.

 

CHP’nin yeni il binasıyla ilgili de tartışmalar hemen başladı. Yeni il binasının “fazla lüks bir bölgede” olduğunu savunan bazı partililer, adında Halk’ı barındıran ve sol politikalar üreten bir partinin Mersin’in “zenginlerinin” bulunduğu bölgeye taşınmasının uygun olmadığı görüşünde birleşti.

 

Alt gelir grubuna mensup vatandaşların yeni il binasının bulunduğu bölgeye çekinerek geleceğini öne süren partililer, CHP muhaliflerine de Halktan koptunuz algısı yaratma imkanı verildiğini iddia ettiler.

 

CHP’de yeni il binasının yıllık kirası da tartışma yarattı. CHP’nin yeni il binasının yıllık 200 bin TL civarında olduğu ifade ediliyor. Kirayı gereksiz pahalı bulan partililer, yaklaşık 5 yıllık kirasıyla kendine ait bir kompleks yapılabileceği ve bu kiranın heba edildiği görüşünü savundular.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle