Hoşgeldiniz  

HAFTANIN SORUSU: ERTAN LİMAN, ÇOK İSTEYEREK GETİRDİĞİ GENEL MÜDÜRÜ, NE OLDU DA 10 AY SONRA GÖNDERMEK İÇİN UĞRAŞTI?

admin | 07 Ağustos 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç’ın görevinden alınmasında Genel Koordinatör Ertan Liman’ın perde arkasındaki isim olduğu ön sürüldü. 10 ay önce Alkaç’ı getirmek için uğraşan Liman’ın, neden 10 ay sonra görevden almak için operasyon çektiği kulislerde en çok merak edilen konuların başında yer alıyor.

10 ay önce MESKİ Genel Müdürü olarak göreve getirilen Alaeddin Alkaç, Seçer’in ani kararıyla görevden alınmıştı. Son olarak Kyrban Bayramı boyunca yaylalarda su krizini çözemeyen MESKİ’de fatura Genel Müdür Alkaç’a kesilmişti.

GENEL KOORDİNATÖR ERTAN LİMAN TRANSFER ETMİŞTİ!

İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yardımcılığı ve yönetim kurulu üyesiyken MESKİ’den transfer teklifi alan Alaleddin Alkaç’a yapılan bu teklifte Genel Koordinatör ve CHP’li Vahap Seçer’in Danışmanı Ertan Liman’ın ısrarcı olduğu öne sürülmüştü.

MESKİ’ye yakın kaynaklar Alkaç’ın görevden alınmasında yine Ertan Liman’ın etkisinin olduğu iddiası kulisleri salladı. Şimdi tüm gözler Liman ve Alkaç cephesine çevrildi. Uzun bir süredir ikili arasında soğuk rüzgarlar estiği biliniyordu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle