Hoşgeldiniz  

GÜRGENÇ: “AK PARTİ ADAY ÇIKARTSAYDI BEN BU YOLA ÇIKMAZDIM!”

admin | 26 Ocak 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti’den Erdemli Belediye Başkan Adayı olan Alparslan Gürgenç, kendisi hakkındaki eleştirilere cevap verdi.

Sansasyonel Haber / ÖZEL HABER – 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı olan AK Parti’nin kentteki önemli isimlerinden Alparslan Gürgenç, ittifak nedeniyle Erdemli’de aday çıkartmama kararı alan AK Parti’den istifa ederek, Demokrat Parti’den aday oldu. Demokrat Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Alparslan Gürgenç, bu gelişmenin ardından kendisi hakkındaki çıkan eleştirilere Sansasyonel Haber aracılığıyla yanıt verdi.

Erdemli’ye hizmet etmekten başka hiçbir düşüncesinin olmadığını ifade eden Gürgenç, “AK Partililiğimi kimse tartışmasın. 5 yıldır memleketime hizmet etmek için bekliyorum. Erdemli bir 5 yıl daha kaybetsin istemiyorum. Erdemli’nin hali ortada. Burada halkın büyük bölümü maalesef 1.500-2.000 TL arası bir aylıkla yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Hemşerilerimizin gelirlerini arttırmaya yönelik, yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik projelerim var ve bunları hayata geçirmek için aday oldum” dedi.

2001’de kurulan AK Parti’ye 18 yıldır koşulsuz destek verdiğini vurgulayan Alparslan Gürgenç, “Üstüne basa basa tekrarlıyorum. Eğer AK Parti Erdemli’de bir aday çıkartsaydı, ben bu yola çıkmazdım. Milletin kararına hepimiz saygı duyacağız. Şu an sadece hemşerilerime ne hizmet edeceğim, memleketime ne gibi katkılar sunabileceğim, bunlardan başka hiçbir şey konuşmak istemiyorum. Herkesi seviyorum, herkesin kararına da saygı duyuyorum” diye konuştu.

Erdemli’nin bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülünün olmadığını ifade eden Gürgenç, “Biz Erdemli’de ya domatesin dalına ya da limonun dalına bakarız. Bildiğiniz gibi tarımla geçiniyoruz. Maalesef girdi maliyetleri o kadar yükseldi ki, çiftçi kazanamaz oldu. En büyük projemiz fide üretim merkezini kurarak, hem istihdam sorununu çözeceğiz hem de maliyeti düşürerek 100 Milyon TL para Erdemli’de kalacak. Bu fide üretim merkezi sadece Erdemli’ye değil, çevre ilçelere de hizmet edecek” dedi.

Erdemli’de seracılığın da yaygınlaşmaya başladığını ifade eden Alparslan Gürgenç, seracılar için de girdi maliyetlerini azaltan projelere yöneleceğini kaydetti. Gürgenç, “Seracılık yapıyoruz. Maliyetler çok yükseldi. Sera kurulum maliyetleri nedeniyle çiftçi büyüyemiyor. Bizler Organize Sanayi bölgesi kuracağız. Burada sera naylonunu kendimiz üreteceğiz. Seracılıkla uğraşan Erdemlili ve Mersinli çiftçilerimize destek olacağız” açıklaması yaptı.

Erdemli’nin diğer önemli potansiyelinin de turizm de olduğunu vurgulayan Alparslan Gürgenç açıklamasını şöyle sürdürdü: “Mersin’de turizm denildiğinde ilçemiz öne çıkıyor. Erdemli yaz sezonunda turizm nedeniyle nüfusu 500 binlere kadar yükseliyor. Bu potansiyeli Erdemli ve hemşerilerimiz için kullanacağız. Her Erdemlili vatandaşımız turizmden payına düşeni alacak.”   

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle