Hoşgeldiniz  

GÜNÜN FLAŞ TALEBİ MERSİN İL TARIM MÜDÜRÜ’NDEN GELDİ: “BENİ KAYYUM ATAYIN!”

admin | 15 Ekim 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İl Tarım Müdürü Arif Abalı, sosyal paylaşım sitesi hesabından Suriye’nin kuzeyinde TSK’nın yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı’nı eleştiren KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya tepki gösterdi.

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın TSK’nın yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı ile ilgili sözlerine toplumun her kesiminden tepki gelmeye devam ediyor.

Akıncı’ya tepki gösteren Mersin İl Tarım Müdürü Arif Abalı’nın da KKTC önerisi günün en flaş tepkisi olarak kamuoyuna yansıdı.

“YAVRU VATAN DEĞİL, MERSİN’İN İLÇESİ OLSUN!”

Abalı, KKTC’nin 326 bin olan nüfusuna dikkat çekerek, Yavru Vatan değil Mersin’in ilçesi olması gerektiğini savundu. Abalı, “KKTC, Mersinin 14. ilçesi yapılmalı bence. Cumhurbaşkanı, Başbakana ve bakanlara gereksiz maaş veriliyor. Ya da Kayyum atanmalı. Kayyum da ben olmalıyım” önerisiyle tepkisini dile getirdi.

“AKINCI’YA DNA TESTİ YAPTIRACAĞIM!”

Kayyum atanınca yapacaklarını da sıralayan Mersin İl Tarım Müdürü Arif Abalı, “Kayyum atanırsam tüm KKTC’de Mersinlilerin tarım ve hayvancılık yapmasını sağlayacağım. Anamur’umuzun suyu orada nasıl olsa. Kayyum atanırsam ilk işim KKTC’nin İngiliz Cumhurbaşkanına 1571’den bu güne verdiğimiz şehitlerimizin ismini ve İstiklal Marşımızın 10 kıtasını ezberleteceğim. Bir de arkadaşa DNA testi yaptıracağım. Ben de tepkimi böyle gösteriyorum. Kabul edenleri görelim” diyerek KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı’nın sözlerine tepki gösterdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

GÜNÜN FLAŞ TALEBİ MERSİN İL TARIM MÜDÜRÜ’NDEN GELDİ: “BENİ KAYYUM ATAYIN!” için 1 yorum

  1. Abasız dedi ki:

    Sen önce müdürlüğünü bi yapta komik şey

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle