Hoşgeldiniz  

GİZLİ TANIK YANCILARI DESİFRE EDİLİYOR: KOCAMAZ’I VE BÜROKRATLARINI FETÖ’CÜ GÖSTERMEK İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPTILAR

admin | 31 Ekim 2019 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde tamamlanan ve kamuoyu tarafından Gizli Tanık Davası olarak bilinen davanın Sanık Gazeteci Mustafa Göktaş’ın 11 yıl ceza almasıyla sonuçlanmasına karşın “kapanmamasının” yankıları sürüyor. Şimdi çok sayıda saygın isme iftiralar atan Mustafa Göktaş’ın yancılarının tespit edilmesi için yeni bir soruşturmanın Mahkeme kararıyla açılması kent gündemine bomba gibi düştü.

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı, Başsavcı vekili, İl Emniyet Müdürü’nün de yer aldığı bürokratlara hakaret ve iftira suçlamasıyla Mersin 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Gizli Tanık davasının sanık Gazeteci Mustafa Göktaş’ın 11 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasının yankıları sürerken, Mahkemenin aldığı yeni bir soruşturma dosyası açılması kararı da en az Göktaş’ın cezası kadar konuşuldu.

Duruşmalarda Tanık olarak dinlenen dönemin Büyükşehir bürokratları S.K ve A.K ile eski polis memurları S.Y ve A.V.V ile yine bir başka Gazeteci A.V.Ş’nin sanık Mustafa Göktaş’a belge, fotoğraf, bilgi şeklinde veriler gönderdiklerinin kuvvetli ihtimal olduğu gerekçesiyle 8. Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti’nin kararda, söz konusu isimlerin Göktaş ile bağlantısının net bir şekilde ortaya çıkarılması için kararın kesinleşmesinin ardından Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın suç duyurusunda bulunmasına hükmetmesi Mersin gündemine bomba gibi düştü.

Eylül ayında görülen davanın mütalaasında Sanık Mustafa Göktaş’ın bu isimlerle irtibatları açık seçik ortaya konuldu.

İDDİA 1: BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATI S.K BELGE TAŞIMIŞ

Dönemin Belediye Bürokratı S.K’nın sanık Mustafa Göktaş’a bazı resim ve bilgileri whatsApp üzerinden göndermesi üzerine gönderildiği günün akşamında konuyla ilgili Göktaş’ın Gizli Tanık rumuzuyla twittler attığı mahkeme tutanaklarına geçti.

İDDİA 2: GAZETECİ A.V.Ş BOL BOL BİLGİ YOLLAYIP, GİZLİ TANIK’A İFTİRALARI YAZDIRMIŞ!

Yine Gazeteci A.V.Ş’nin bazı belgeleri sanık Mustafa Göktaş’a gönderdiği ve bu belgelerin Gizli Tanık sahte hesabı tarafından kullanıldığı ve bunun tam 11 kez tekrarlandığının da tespit edildiği kayıtlarda yer aldı.

BÜYÜKŞEHİR FETÖ DAVASINI ETKİLEMEK İÇİN YAPILMIŞ!

Yine dava mütalaasında Büyükşehir bürokratları S.K ve A.K ile eski polis memurları S.Y ve A.V.V ile yine bir başka Gazeteci A.V.Ş’nin Mustafa Göktaş’a belge taşımalarındaki ana sebep de yer aldı. Söz konusu isimlerin bu belgeleri Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Büyükşehir Belediyesi FETÖ davasının sağlıklı yürütülemediği algısını kamuoyu nezdinde yaratmak amacıyla yapıldığının ifade edilmesi de bomba etkisi yarattı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

GİZLİ TANIK YANCILARI DESİFRE EDİLİYOR: KOCAMAZ’I VE BÜROKRATLARINI FETÖ’CÜ GÖSTERMEK İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPTILAR için 1 yorum

  1. Gülnarl dedi ki:

    Darısı bu bürokratlarında yargıdan ceza almasıbunlar hem doktor mesleğine hemde bürokrasi zarar verdiler diğer imam hatip öğretmenken belediye gelen Attila K allah zaten ona yapacagını yapmış hepsi yargıya hesap verecek

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle