Hoşgeldiniz  

GİZLİ TANIK KUMPASÇISI GÖKTAŞ’A TEK İDDİANAME, 2 AYRI DAVA

admin | 14 Mayıs 2018 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kamuoyunda Gizli Tanık kumpasçısı olarak bilinen Gazeteci Mustafa Göktaş’ın yargılanacağı davada flaş gelişme yaşandı.

sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – Mersin’de FETÖ ile mücadele eden savcıların ve polisin yaptığı operasyonlarla ilgili sosyal medyada yargısız infazlar yaparak iftiralar atan Gazeteci Mustafa Göktaş’ın başını çektiği Gizli Tanık trol organizasyonuna geçtiğimiz aylarda kamu davası açılmıştı. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ve 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde kabul edilen iddianamede, 5 şüphelinin sosyal medya üzerinden terörle mücadelede görev almış kişileri hedef gösterdiği, kamu görevlilerine hakarette bulunup iftira attığı belirtilmişti.

 

Aralarında Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Başsavcı vekili Ömer Faruk Güngör, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mezitli Kaymakamı Emin Sait Karahaliloğlu, savcılar ve emniyet müdürü ve müdür yardımcılarının olduğu toplam 48 müştekinin yer aldığı davada flaş gelişme yaşandı.

 

2 AYRI DAVA AÇILDI

 

23 Mayıs’ta ilk oturumu gerçekleştirilecek olan duruşma öncesinde davanın ikiye bölündüğü ve bir kısım müştekinin Ağır Ceza’ya değil, şikayetlerinin 7. Asliye Ceza’ya aktarıldığı öğrenildi. Gizli Tanık trol çetesinin hedefindeki kamu görevlilerin açtığı davanın 8. Ağır Ceza’da diğer müştekilerin ise 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde davasının sürdürüleceği bildirildi.7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın ilk duruşma tarihi ise henüz netleşmedi.

 

TÜM SIRLAR İFŞA EDİLECEK

 

Gizli Tanık soruşturmasını takip eden Hukukçular, davanın iki ayrı Mahkemede görülecek olmasının önemli bir gelişme olduğu görüşünde birleşti. Ağır Ceza’daki davada gizlilik kararı olacağı ve kapalı oturumda gerçekleşeceği yorumları artık yüksek sesle dillendiriliyor.

 

15 Temmuz FETÖ/PDY darbe girişiminin ardından başlatılan Büyükşehir FETÖ davasının da sonuçlanmasıyla Gizli Tanık trol çetesinin eylem ve planlarının deşifre edilmesi ve Büyükşehir’e kurulan kumpasın ardından Mersin Adliyesi üzerindeki dizayn hareketinin de detaylarının Ağır Ceza’da çözüleceğine olan inanç tam.

 

ÇETE SUÇLAMASIYLA 5 KİŞİ YARGILANIYOR

 

Gizli Tanık rumuzlu kullanıcıdan tweet atarken suçüstü yakalanan ve çıkarıldığı Mahkemece tutuklanan Gazeteci Mustafa Göktaş’ın yanı sıra Mersin eski İstihbarat Şube Müdürü F.U.S, A.C, B.G ve U.Ö’nün de birlikte yargılandığı davada sanıklar iftira, terörle mücadelede görev almış kişileri hedef gösterme, hakaret ve kamu görevlisine görevi nedeniyle hakaret suçlamalarıyla yargılanacaklar.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

GİZLİ TANIK KUMPASÇISI GÖKTAŞ’A TEK İDDİANAME, 2 AYRI DAVA için 2 Yorum

  1. Rambo dedi ki:

    Belediyedeki eski daire başkanı doktor S.K eski insan Kaynakları daire başkanı S.T bunlarda iddanemede var bunlarda hesap verecek

  2. kirve dedi ki:

    Köpek bile yediği kaba pislemez. Ekmek yediği kuruma başkana ihanet eden insanların arkasından iftiralar atan utanmazlar. Az daha bekleyin. Bakalım gidip tanıklık yaptığınız tayini çıkan emniyetçiler kurtarabilecek mi sizi

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle