Hoşgeldiniz  

GAZETECİ ADALIOĞLU BÜYÜKŞEHİR YÖNETİMİNİ TOPA TUTTU… GENEL SEKRETER’LE İLGİLİ FLAŞ İDDİALAR

admin | 26 Mayıs 2020 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Güney Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Adalıoğlu’ndan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok ve Basın Yayın Daire Başkanı Duygu Canova hakkında flaş iddialar geldi.

Mersin’de günlük olarak yayınlanan Güney Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Ali Adalıoğlu, gazetesindeki köşesinden Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok ve Basın Yayın Dairesi Müdürü Duygu Canova hakkında flaş iddialarda bulundu.

İDDİA 1: “OLCAY TOK, BÜROKRATLIK DEĞİL, SİYASET YAPIYOR!”

Büyükşehir Genel Sekreteri Olcay Tok’un bürokratlık değil, siyaset yaptığını savunan Ali Adalıoğlu, “Adam sanırsınız ki bürokrat değil siyasetçi! Belki de, Arabistan çöllerinde deve çobanı… Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterin oldukça önemli görevi vardır. Genel Sekreter, “hizmetlerin yürütülmesi, belediye başkanı adına onun direktifi ve sorumluluğu altında mevzuat hükümlerine, belediyenin amaç ve politikalarına, stratejik planına ve yıllık programlarına uygun olarak belediyenin çalışmasını koordine eder.” Yani Genel Sekreterin görevi siyaset yapmak değildir. “Genel Sekreter” siyaset üstü olmalıdır. Bilgi birikimi ile o görevi üstlenmelidir” dedi.

İDDİANIN BOMBASI ARKADA: “FETÖ’DEN TUTUKLANAN ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜARİF ÖKSÜZ’ÜN OĞLUYLA OLCAY TOK GİZLİ ORTAK!”

Büyükşehir Genel Sekreteri Olcay Tok’un eski bir emniyetçi olduğunu kaydeden Adalıoğlu’nun, “Sayın O.T. eski emniyetçidir. Emekli olduktan sonra güvenlik şirketi kurmuştur. Olabilir. Ancak ortalıkta dolaşan iddialar yenilir yutulur cinsten değil. Merak ediyorum; O.T. Adana’da güvenlik şirketini kurduğu zaman daha sonra Mersin Emniyet Müdürlüğü yapan ve FETÖ’cülük iddiası ile tutuklanan Arif Öksüz’ün oğlu ile gizli ortaklığı var mıdır? Arif Öksüz Mersin Emniyet Müdürü iken hangi kurum ve kuruluşları arayarak güvenlik işini O.T.’un şirketine vermelerini “rica(!)” etmiş midir? Tüm bu iddialar dilerim doğru değildir. Doğruysa yazık ki yazık. Hem de çok yazık!.. Bunlar mide bulandıran iddialar. Ama, “ateş olmayan yerden de duman çıkmaz” demiş atalar”  iddiasında bulunması kent gündemine bomba gibi düştü.

SOSYAL MEDYA İDDİASI: “BASIN YAYIN DAİRE BAŞKANI İSTANBUL MERKEZLİ 30 SOSYAL MEDYACIYI YÖNLENDİRİYOR!”

Adalıoğlu, iddialarına cevap hakkının her zaman saklı olduğunu kaydettiği yazısında Büyükşehir tarafından “beslenen” sosyal medyacılara ve rumuz kullanarak Mersin basınındaki bazı isimlere adeta saldıran Aykut Candaşoğlu isimli fake gazeteciye de göndermede bulundu.

Adalıoğlu, iddialarına şöyle devam etti:

“Merakla bekliyorum. “Başkanı yedirtmeyiz!” diye nara atanlar, O.T. için de yollara yatarlar mı? Büyükşehir’in medya trolleri bakalım neler yumurtlayacak? Tıpkı, var olmayan Aykut YANDAŞOĞLU pardon Candaşoğlu gibi yeni isimler piyasaya sürülecek mi? Merak ediyorum, acaba Başkan Vahap Seçer’in bu medya trollerinden haberi var mı? Yoksa Basın Yayın Daire Başkanı’nın emrinde çalışan ve İstanbul merkezli bir şirketle bağlantısı olan otuza yakın sosyal medyacıyı kim yönlendiriyor?”

FİNALDE BOMBA İDDİALARA DEVAM:

Gazeteci Ali Adalıoğlu, yazsını bomba iddialarla tamamladı:

“Ve de O.T. MESKİ Basın Bürosuna özel olarak kimi aldırdı? Dahası, son günlerde sayıları hızla artan borazan Web Sitelerine reklam kamuflajıyla ne kadar para aktarılıyor?”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle