Hoşgeldiniz  

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… ERDEMLİ KAYMAKAMLIĞI GERİ ADIM ATTI… ADD’YE İZİN ÇIKTI

admin | 28 Ekim 2019 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Atatürkçü Düşünce Derneği Erdemli Şubesi’nin 29 Ekim’de gerçekleştirmek istediği etkinlik, Erdemli Kaymakamlığı’nın gerekçesiz reddiyle iptal edilmişti. Haberin yayılmasının ardından Erdemli Kaymakamlığı geri adım attı ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin etkinliğine izin verdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Erdemlili vatandaşlarla birlikte yaşamak isteyen Atatürkçü Düşünce Derneği Erdemli Şubesi, bu kapsamda dernek binası önünde gerçekleştirmek istediği vatandaşlara öğle yemeği ikramı etkinliği için Erdemli Kaymakamlığı’na başvurmuştu. Kaymakamlık da herhangi bir gerekçe göstermeden etkinliğe “ret” vermiş, bu karar da büyük tepki toplamıştı.

Son olarak sansasyonelhaber.net’in Erdemli Kaymakamlığı’nın skandal kararını gündeme taşımasının ardından Erdemli Kaymakamı Avni Kula saat 20’de ADD yöneticileriyle acil toplantı yaptı.

Konunun ve talebin yanlış anlaşıldığını kaydeden Kaymakamlık yetkilileri, 29 Ekim’de ADD’nin gerçekleştirmek istediği etkinliğe izin verdiklerini açıkladı.

Toplantının ardından üyelerini ve vatandaşlarını bilgilendiren ADD Erdemli Şube Başkanı Haluk Gülle, “Kaymakam Bey ile yapılan görüşme sonunda, konu ile ilgili yazışmada bir yanlış anlaşılma olduğu, bu nedenle yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları daha önce planlandığı şekilde Erdemli ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ önünde gerçekleştirilecektir. Tüm üyelerimize duyurulur” mesajıyla duyuruldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle