Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… MELİH GÖKÇEK’İN ANAMUR’DAKİ MUZ SERALARI MÜHÜRLENDİ!

admin | 23 Ekim 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ait olduğu öne sürülen seraların, MHP’li Anamur Belediyesi tarafından mühürlendiği iddia edildi.

Ankara’dan yayılan bomba iddia Mersin gündemini salladı. AK Parti’ye yakınlığı ve verdiği derin kulis” bilgileriyle tanınan ve yaklaşık 341 bin takipçisi olan twitter hesabı Ankara Kuşu, attığı twittle Mersin gündemine oturdu.

İddiaya göre Anamur’da “binlerce dönüm” muz serası olan Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in seraları MHP’li Anamur Belediyesince mühürlendi. Ankara Kuşu, iddiayı “flaş” geçerek, “Melih Gökçek’in Mersin Anamur’daki binlerce dönümlük muz seraları, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle belediye tarafından mühürlenmiş” diyerek duyurdu ve bu iddiasını MHP’li Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ı da etiketlemesi şok yarattı.

MUZ SERALARI MÜHÜRLENEBİLİR Mİ?

Sera kurmak ve üretim yapmak için ruhsat gerekmediği biliniyor. Demir doğrama ve plastik örtü olduğu için herhangi bir betonlama ya da kat çıkma gibi yapısal izinlere gerek duyulmuyor. Ancak, mühürleme; ürünlerde çıkan sarartma için yasaklı ethrel maddesine rastlanıldıysa mümkün olabiliyor. Onun da mühürleme ve tespit işi Tarım Müdürlüklerinde bulunuyor.

MHP’Lİ HİDAYET KILINÇ AY BAŞINDA 200 DÖNÜMLÜK BAŞKA BİR SERAYI DAHA MÜHÜRLEMİŞTİ!

Ancak Anamur’da buna benzer bir olayın daha yaşanması “iddiaları” doğrular nitelikte görülüyor. MHP’li Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın 1 Ekim tarihinde yaklaşık 200 dönüm serayı “imar kanununa göre mühürlediği öne sürülmüştü. Bu iddia Anamur kamuoyunda günlerce tartışılmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

FLAŞ İDDİA… MELİH GÖKÇEK’İN ANAMUR’DAKİ MUZ SERALARI MÜHÜRLENDİ! için 2 Yorum

  1. […] FLAŞ İDDİA… MELİH GÖKÇEK’İN ANAMUR’DAKİ MUZ SERALARI MÜHÜRLENDİ! ANAMUR BUNU KONUŞUYOR… GÖKÇEK’İN SERALARI DA MÜHÜRLENDİ Mİ?  Paylaş YazdırPDFE-Mail Etiketler: […]

  2. […] BUNU KONUŞUYOR… GÖKÇEK’İN SERALARI DA MÜHÜRLENDİ Mİ? FLAŞ İDDİA… MELİH GÖKÇEK’İN ANAMUR’DAKİ MUZ SERALARI MÜHÜRLENDİ! ANAMUR BELEDİYESİ “MELİH GÖKÇEK’İN SERALARINA MÜHÜR VURULDUĞU” İDDİASINI […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle