Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… TOROS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ DEĞİŞTİ

admin | 01 Şubat 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Eğitim Vakfı’nın kurucusu olduğu Toros Üniversitesi’nde şok rektörlük değişimi yaşandı. Rektörlüğü vekaleten yürüten Yüksel Özdemir’in yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni bir isim atandı.

Mütevelli Heyet Başkanlığı’nı Ali Özveren’in yürüttüğü ve Mersin Eğitim Vakfı’nın kurucusu olduğu Toros Üniversitesi’nde rektörlük el değiştirdi. Vekaleten Rektörlük görevini yürüten Yüksel Özdemir’in asaleten atanması yönünde Cumhurbaşkanlığı’na görüş bildiren Mütevelli heyete Ankara’dan yanıt geldi.

 

Yüksel Özdemir’in asaleten Rektörlük görevini yürütmesine onay vermeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bununla da kalmadı, Özdemir’in yerine yeni bir ismi atadı. Toros Üniversitesi’nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr.Haluk Korkmazyürek’i yine vekaleten Toros Üniversitesi Rektörü olarak atadı. Bu değişim, üniversitenin web sayfasından da duyuruldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

FLAŞ GELİŞME… TOROS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ DEĞİŞTİ için 5 Yorum

  1. Eşref BOZAN dedi ki:

    Mesajınız…

  2. Eşref BOZAN dedi ki:

    Geç bile kalınmış bence. Üniversite mi ticarethane mi belli değil. Kayyum atanmasına az kalmış diyorlar.. Atansa yeridir.

  3. hasan çicek dedi ki:

    üniversiteyi inceleyin herseyinde bir problem var. kayyum yakında geliyor gibi. devletin ele alması daha iyi olacaktır.

  4. hasan çicek dedi ki:

    ogrencilerden gecıkmıs odemeler ıcın faız aldıklarını duyuyorum.

  5. fatih dedi ki:

    Syn.Haluk korkmazyürek hocamızın atanmasıyla eğitimde devrim denecek projeler hayata geçti.Akademisyenliğin ötesinde Öğrenciler tarafından da çok sevilen bir hocadır.Sayın Rektör Prof.Dr.Haluk korkmazyürek hocamıza saygılar.

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle