Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… MERSİN’E BALIK ÇİFTLİKLERİ KURULMASININ ÖNÜ AÇILIYOR…

admin | 03 Ağustos 2018 | Dünya, Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda 100 günlük icraat programını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 100 günlük icraat programı tanıtım toplantısına katıldı. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ve Cumhurbaşkanlığı Hükûmeti’nin önümüzdeki 100 günde gerçekleştireceği icraat ve projelerin tanıtıldığı programda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve tüm Bakanlar da hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan programda, gerçekleştirilecek projelerden bazılarını da açıkladığı bir konuşma yaptı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı 100 günlük programda dikkat çeken önemli bir yatırım detayı dikkat çekti. Uzun zamandır Mersin’e kurulması planlanan ancak CHP ve sol tandanslı çevreci örgütlerin sabote etmesi nedeniyle yatırımı engellenmeye çalışılan balık çiftlikleri de Başkan Erdoğan’ın yatırım programı içerisinde yer aldı.

 

Tarım ve Orman Bakanlığı programını açıklayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, kültür balıkları üretiminin yer aldığı acil eylem planını açıkladı. Başkan Erdoğan’ın programında balık çiftlikleri “Deniz ve baraj göllerinde açılacak yeni “Su Ürünleri Yetiştiricilik Üretim Alanları” ile yıllık 276 bin ton olan su ürünleri yetiştiricilik kapasitesinin yaklaşık yüzde 8 artırılması” başlığıyla sunuldu.

 

Başkan Erdoğan’ın açıkladığı bu programın ardından ÇED Bilgilendirme Toplantılarının tutanaklarına göre kurulmasına onay verilip, verilmeyeceği kararının da kurulması yönünde çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor.

 

İŞTE TARIM BAKANLIĞI BÖLÜMÜNDE YER ALAN 13. MADDE

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle