Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… KILIÇDAROĞLU MERSİN KONGRESİ’NE KATILMAYACAK!

admin | 11 Ocak 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yarın gerçekleştirilecek il kongresine haftalar öncesinden katılacağı duyurulan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin programını iptal ettiği bildirildi.

CHP Mersin İl Örgütü’nde şimdi de Genel Başkan Kılıçdaroğlu şoku yaşanıyor. Geleceği haftalar öncesinden duyurulan Kılıçdaroğlu’nun Mersin programını iptal ettiği bildirildi. CHP Mersin İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Ocak Cuma Saat 10.00’da Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak Olağan İl Kongremize Katılamayacaktır. Gurup Başkan Vekilimiz Sayın Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşecek kongremize katılımınızı bekleriz” ifadelerine yer verdi.

 

Kılıçdaroğlu’nun Mersin programını neden iptal ettiği hakkında ise bir açıklama yapılmadı. CHP’ye yakın kaynaklar Türkiye genelinde devam eden kongrelerde gerilimin yüksek olması ve çıkan kavgalar nedeniyle Kılıçdaroğlu’nun kongreye katılmayacağını öne sürdüler.

 

12 Ocak’ta Mersin’de gerçekleştirilecek kongrede de 2 aday yarışacak. Adil Aktay ve Serhat Servet Dövenci il başkanlığı için delegelerin oyunu almaya çalışacak.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle