Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME: CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR SU ZAMMI İÇİN MESKİ GENEL KURULUNU OLAĞANÜSTÜ TOPLUYOR!

admin | 02 Temmuz 2022 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir yönetimi, artan maliyetler nedeniyle MESKİ Genel Kurulu’nu olağanüstü toplantıya çağırdı. Artan maliyetleri gerekçe gösteren CHP’li yönetimin suya istediği zam talebine Sansasyonel Haber ulaştı.

sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – CHP’li Vahap Seçer idaresindeki MESKİ, suya zam yapmak için harekete geçti. 6 Temmuz Çarşamba günü olağanüstü toplantıya katılacak olan meclis üyeleri, CHP’li Seçer idaresinin istediği yeni zamlı fiyatı değerlendirecek.

CHP’li yönetimin istediği yeni zamlı tarifeye Sansasyonel Haber ulaştı. Buna göre idare, meskenler için 0-15 m3 kullanım için toplam 13,12 TL fiyat onayını Meclise sunacak. En alt limit olan 15 m3 kullanım aşılınca 16-30 m3 değeri için de atıksu bedeli dahil toplam 19,77 TL kabul edildiği takdirde vatandaşların faturalarına yansıyacak.

Meclis üyeleri tarafından değerlendirilecek olan yeni zamlı tarifenin onayı için gözler çoğunluğu elinde bulunduran Cumhur ittifakı meclis üyelerine çevrildi. Yeni zam teklifine AK Parti ve MHP’li üyelerin ne diyeceği de merakla bekleniyor.

İŞTE SANSASYONEL HABER’İN ULAŞTIĞI CHP’Lİ SEÇER’İN YENİ SU ZAMMI TEKLİFİ:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle