Hoşgeldiniz  

“FETÖ’CÜYÜM” DİYEREK TESLİM OLAN ASKER KONUŞMAYA BAŞLADI… MERSİN KARIŞTI!

admin | 06 Ocak 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğunu söyleyerek Ankara Emniyet Müdürlüğüne teslim olan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler’in koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın itiraflara başladı. 

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğunu söyleyerek Ankara Emniyet Müdürlüğüne teslim olan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler’in koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın’ın bu itirafı Türkiye genelinde şok yaratmıştı.

 

Emniyet Müdürlüğü’nden Ankara Adliyesi’ne getirilen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler’in koruma subayı Burak Akın, burada itiraflarına başladı.

 

Akın, itirafçı olmasının ardından aktif görevde bulunan Yüzbaşı Fuat Söylemez ile Yüzbaşı Abdülkadir Koçyiğit’in de isimlerini vermiş, bu şahıslar da gözaltına alınmıştı. Söylemez ile Koçyiğit de etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak itirafçı olmak istedi. Şüphelilerin itirafları doğrultusunda örgütün mahrem imamı olan bir kişi bu sabah Mersin’de gözaltına alındı. Gözaltına alınan Mahrem İmam’ın öğretmen olduğu öğrenildi.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle