Hoşgeldiniz  

ERDEMLİ’DE CUMHUR İTTİFAKINA SOĞUK DUŞ: DESTEKLEDİKLERİ ADAY FARK YEDİ!

admin | 18 Ocak 2022 | Dünya, Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti ilçe başkanı, MHP’li Belediye Başkanı ve MHP’li ilçe başkanının basın toplantısı düzenleyerek Erdemli Esnaf Odası seçimlerinde destek verdikleri aday, Erdemli esnafından veto yedi. Mevcut Başkan Halil Metik, Cumhur ittifakının adayına 456 oy fark attı.

Mersin’de en çok merak edilen esnaf odası seçimi tamamlandı. Erdemli Esnaf Oası seçimlerini mevcut başkan Halil Metik kazandı.

Alyans düğün salonunda yapılan ve Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ‘in divan kuruluna ise Veysel Sarı, Uçal Mavili, İsmet Erdoğan ve Nihat Dağdelen’in getirildiği genel kurulda raporların okunup kabul edilmesi sonrası seçimlere geçildi.

Mevcut Başkan Halil Metik ile Fikret Şen ve Mehmet Bulut’u listelerinin yarıştığı Genel kurulda son sözü söyleyen delegeler mevcut başkan Halil Metik’te karar kıldı. 2 bin 108 oyun kullanıldığı seçimde bin 115 oyu hanesine yazdıran Halil Metik yeniden başkan seçilirken, Fikret Şen 659, Mehmet Bulut ise 335 oy aldı.

CUMHUR İTTİFAKI AÇIK AÇIK DESTEKLEDİĞİ ADAYI DUYURDU!

Aralık ayında basın toplantısı düzenleyen AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya, MHP’li Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve MHP İlçe Başkanı Fatih Serin, burada esnaf odası seçimlerinde Fikret Şen’i destekleyeceklerini açıklamışlardı. Cumhur ittifakının esnaf odası başkan adayı olarak lanse edilen Fikret Şen, seçimlere siyaset bulaşması nedeniyle tepki görmüştü. Erdemli esnafı da oda seçimlerinde mevcut başkandan yana tercihini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle