Hoşgeldiniz  

DEVRİMCİLİĞİ SEÇER’E ÖĞRETMEYE GELİYOR… OVACIK ÜRÜNLERİ MERSİN’DE!

admin | 26 Ekim 2019 | Dünya, Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Komünist Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu, S.S. Ovacık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Tunceli paketleme fabrikasını ziyaret ederek Türkiye’nin çeşitli yerlerinde açılacak şubeler için tırlarla yola çıkarılan ürünlerin yüklenme aşamasını takip etti.

İlk olarak 2017 Ağustos tarihinde Ovacık’ta, Ovacık Belediyesi bünyesinde kurulan S.S. Ovacık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi,  Türkiye’nin birçok yerinde yeni şubeler açmak için kollarını sıvadı. Daha önce Ankara, İstanbul ve İzmir, Adana şubeleri bulunan SS Ovacık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi İstanbul ve İzmir’de şube sayısını arttırırken Antalya, Mersin, Bursa(Gemlik) ve Eskişehir’de yeni şubeler açıyor.

Tırlar yola çıkmadan önce Yeni Organize Sanayi’de yer alan fabrikayı ziyaret eden Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, “Ovacık Doğal Kooperatifi yayılarak büyüyor. Bu ülkede sağlıklı gıda üretimini teşvik etmemiz gerekiyor. İnsanların sağlıklı gıda hakkına ulaşması için yapılması gereken bu toprakların korunmasıdır” ifadelerini kullandı.

HANGİ ÜRÜNLER SATIŞA SUNULUYOR?

Ovacık Belediyesi bünyesinde kurulan S.S. Ovacık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin ürünleri ilk olarak Komünist Başkan olarak ünlenen Fatih Mehmet Maçoğlu’nun tarlalarda köylülerle birlikte çalışmasıyla Türkiye geneline duyurulmuştu. Başkan Maçoğlu, buradan elde ettiği geliri dar gelirli ailelerin yanı sıra öğrenci bursu olarak kullanıyordu.

Kooperatif bünyesinde bal, bakliyat ürünleri, tuz, pekmez ve süt ürünleri satış bandında yer alıyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle