Hoşgeldiniz  

DENİZKIZI A.Ş’DE FİŞLEME SKANDALI BÜYÜYOR… “LEKELEYİP, ÇIKARTTILAR!”

admin | 01 Temmuz 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Belediye iştiraklerinden Denizkızı A.Ş’de 16 işçi “MHP Militanı, CHP’li değil ve AKP’li Partizan” fişlemesi yiyerek iş akitleri sonlandırılmıştı. Bu 16 işçiden bir olan Uğur Tanyeri, sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirdi: “Önce insan olacak işini doğru yapıp yapmadığına bakacaksın, doğru yapmıyorsa bile bir insanı lekeleyip çıkartamazsın!”

Sansasyonel Haber, Belediye iştiraklerinden Denizkızı A.Ş.’de fişleme skandalı ortaya çıkarmıştı. Şirket bünyesinde çalışan işçilerin siyasi görüşlerine göre fişlendikten sonra işten çıkarılmaları şok yaratmıştı.  Sansasyonel Haber Merkezi’ne ulaşan belgede belediye iştiraklerinden Denizkızı A.Ş’de mevsimlik olarak çalışan işçiler hakkında tutulan tutanakta yer alan fişlemeler net bir şekilde görülmüştü. Öyle ki fişlemenin ardından  “olumsuz” olarak işaretlenen personellerin de işten çıkarılması ayrı bir skandal olarak göze çarptı.

Haberin yayılmasının ardından çok sayıda CHP’li haberin yalan olduğunu ve böyle bir fişlemenin yapılmadığına ilişkin yorumlar yaptı. Bazı CHP’lilerin hakarete varan yorumlarına fişleme mağdurlarından Uğur Tanyeri dayanamadı ve yine sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirdi.

Sansasyonel Haber Grubuna yorum yazan ve fişleme tutanağında “MHP Militanı –Sorumlu” iddiasıyla işten çıkarılan Tanyeri yaşananları doğruladı ve olaylar hakkında bilip, bilmeden sadece partizanca yorum yazanlara sert tepki gösterdi

GEÇEN YILLARDA HER SİYASİ GÖRÜŞTEN İNSAN ÇALIŞIYORDU!”

Haber linkinin altına yorum yazan Uğur Tanyeri, “Benim 4. Senem Denizkızı Turizm Aş de. Üniversite tatil olunca gelip yazları sezonluk çalışan bir insanım. Şirket kurulduğundan beri yazları hep plajlarda çalışmış bir insanım. İçinde yaşamış biri olarak dışardan senin gibi laf söylemek kolay tabii en basitinden 28 Mayıs’ta beni şirketin yönetimi işe aldı, 24 Haziran’da da çıkardılar. Neymiş “MHP Militanıymışım” hiçbir partiye üyeliğim olmadığı halde bu tutanakla işten çıkartıldım. Geçen dönem bizim yanımızda her siyasi kesimden insanlar da çalışıyordu bunu da bil. Bu sene çalışılmıyor önce insan olacak, işini doğru yapıp yapmadığına bakacaksın doğru yapmıyorsa bile bir insanı lekeleyip çıkartamazsın” tepkisini gösterdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle