Hoşgeldiniz  

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ELİNDEN ÖDÜL ALAN MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZKAN DA AK PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ, DP’YE GEÇTİ!

admin | 24 Mayıs 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2016 yılında ‘Kanun Hükmünde Kararname’ (KHK) ile Diyarbakır’ın Sur ilçesine kayyum olarak atanan ve bu görevi 2 yıl yapan Bilal Özkan, AK Parti Silifke Belediye Başkan Adayı ve genel seçimlerde milletvekili adayı olmuştu. Bilal Özkan, AK Parti’den istifa ederek Demokrat Parti’ye geçti.

2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Silifke Belediye Başkan Adayı olan Bilal Özkan, 2018 genel seçimlerinde de AK Parti Mersin Milletvekili Adayı olmuştu. Özkan 2018 yılında, 10 Ocak İdareciler Günü’nde verilen ‘Yılın İdarecisi ve Üstün Hizmet’ ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almıştı.

Bilal Özkan, AK Parti’den istifa ettiğini duyurduktan sonra Demokrat Parti’ye geçtiğini duyurdu. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal da Özkan’ı Genel Sekreter Yardımcısı olarak atadı.

AK Parti’den Demokrat Parti’ye geçtiğini sosyal medya hesabından duyuran Bilal Özkan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Dostluğunu yirmi yıldır paylaşmaktan gurur duyduğum Kıymetli Ağabeyim Genel Başkan Sayın Gültekin Uysal’ın nazik davetini vatan görevi telakki edip, vazgeçilmez memlekete hizmet davamızı, Merkez Sağın Tescilli Markası Demokrat Parti çatısı altında sürdürmeye karar verdim.

Kendilerinin teveccühü ile Demokrat Parti Genel Sekreter Yardımcılığına atandım. Bizleri yola koyan Allah yardımcımız, yüreği Türkiye aşkıyla çarpan bütün vatandaşlarımız yol arkadaşımız olsun. Saygılarımla…”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ELİNDEN ÖDÜL ALAN MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZKAN DA AK PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ, DP’YE GEÇTİ! için 1 yorum

  1. Mustafa canciğer dedi ki:

    20yıldır dostsun bugünmü aklına geldi dostlugun

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle