Hoşgeldiniz  

CHP’NİN “ADİL” BAŞKANI… İLK TOPLANTI, İLK FALSO…  

admin | 18 Ocak 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

12 Ocak’ta büyük vaatler ve “birlikte yöneteceğiz sözleriyle delegenin büyük çoğunluğunun oyunu alarak CHP il başkanlığı koltuğuna oturan Adil Aktay, seçildikten sonraki ilk yönetim toplantısındaki uygulaması “eyvah” dedirtti.

12 Ocak’ta gerçekleştirilen CHP İl kongresinde başkan seçilen Adil Aktay’ın ilk yönetim toplantısındaki uygulaması şok yarattı. Her fırsatta üyelerle birlikte yönetmek vurgusu yapan Adil Aktay, ilk yönetim toplantısındaki uygulamasıyla CHP tabanında şaşkınlık yarattı.

 

İl başkanlığı devir teslim töreninin ardından yönetimini ilk kez toplayan Aktay, gündemi belirlemeden gerçekleştirdiği toplantıda icra kurulu üyelerini seçmesi, tabanda hiç demokratik bir uygulama olarak karşılanmadı. 7 eksikle toplanan yönetim toplantısında, “Arkadaşlar, bugün icra kurulunu seçeceğiz. Hemen başlayalım, ilçe sekreteri olmak isteyen var mı?” diyerek icra kurulunu belirlediği ve seçilecek her göreve de “kendisi tarafından belirlenen” isimlerin getirildiği iddiası CHP’de şok yarattı.

 

Aktay’ın “Genel Merkez bize icra kurulunu hemen gönderin dedi. Biz de bu yüzden ilk toplantıda bu işi hallettik” savunmasının da gerçekle bağdaşmadığı ortaya çıktı. CHP’ye yakın kaynaklar Genel Merkez’in icra kurulu listesinin kendilerine ay sonuna kadar bildirilmesi gerektiğine ilişkin yazı gönderdiğini, bu nedenle böylesi önemli bir konunun bu kadar aceleye getirilmesini gerektirecek bir durumun söz konusu olmadığını ve Aktay’ın dediği gibi süre sıkıntısı gerekçesinin gerçekle çrtüşmediğini öne sürdüler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle