Hoşgeldiniz  

CHP’LİLER BÜYÜKŞEHİR BÜROKRASİSİNE PARTİLİLİK İFADESİNİ RESMEN SOKTU… RESMİ DİLEKÇEDEKİ ŞOK İFADE: “AİLELERİ PARTİLİMİZDİR, ÇIKARMAYIN!”

admin | 16 Nisan 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İşçi kıyımlarıyla gündemdeki yerini koruyan CHP’li Büyükşehir’de ortaya çıkan belge şok yarattı. Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığına CHP’li Belediye Meclis Üyesi, İlçe Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı imzalı resmi dilekçede işten çıkartılan bazı işçilerin adlarını vererek, kıyıma uğramaması ve başka bir birime gönderilmesi için “Aileleri de partilimizdir” ifadelerinin yer alması, kıyımda gelinen son noktayı ve bazı işçilerin nasıl kayırıldığını da ortaya çıkardı.

sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – CHP’li Mersin Büyükşehir yönetiminin siyasi tercihleri nedeniyle önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakâr kökenli işçileri haksız ve hukuksuz şekilde işlerinden etmelerinin yankıları sürerken, ortaya çıkan belgeler de işçilerin performans değerlendirmesi garabeti altında nasıl fişlendiğini de gözler önüne serdi.

Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığına yazılan bir dilekçedeki ifadeler şok yarattı. Önceki dönemde işe alınan ve CHP’li yönetim tarafından kıyıma uğrayan 3 güvenlik personeli için “ricacı” olan CHP Mut Büyükşehir ve İlçe Belediye Meclis Üyesi Selahattin Arslan, CHP Mut İlçe Başkanı Hayati Bağcalı ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Saydam imzalı dilekçede kullanılan ifadeler bürokrasi kayıtlarına da skandal olarak geçti.

Resmi Daireye yazılan bir dilekçede aileleri partili olduğu gerekçesiyle işten çıkarmak yerine başka bir birime kaydırılması rica edilen dilekçe, işten çıkarılan işçilerin de siyaseten çıkarıldığını da ortaya koydu.

CHP’li Arslan, Bağcalı ve Saydam imzalı dilekçede, “Mut İlçemizde güvenlik elemanı olarak çalışan H.D.Ç, Ö.K ve M.Y, bugüne kadar görevlerini tam olarak yapan, liyakatli ve aynı zamanda aileleri partilimizdir. Bu elemanların Mut ilçemizde başka bir birime verilerek görevlerine devam etmeleri hususunda gereğini arz ederiz” ifadeleri şok yarattı.

CHP’li ricacıların görevden alınan personellerin liyakatli olduğunu belirtmelerine rağmen, “Aileleri partilimizdir” diyerek personelleri kurtarmaya çalışması da tepkiyle karşılandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’LİLER BÜYÜKŞEHİR BÜROKRASİSİNE PARTİLİLİK İFADESİNİ RESMEN SOKTU… RESMİ DİLEKÇEDEKİ ŞOK İFADE: “AİLELERİ PARTİLİMİZDİR, ÇIKARMAYIN!” için 1 yorum

  1. […] CHP’LİLER BÜYÜKŞEHİR BÜROKRASİSİNE PARTİLİLİK İFADESİNİ RESMEN SOKTU… RESMİ DİLE… […]

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle