Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER BÜROKRAT DENİYOR! HEPSİNİ “VEKİL” ATADI

admin | 20 Haziran 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kendi döneminde daire başkanlıklarına atadığı isimlerin vekaleten atamasının yapılması tartışma yarattı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve başlamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadrosundaki değişiklikler dikkat çekiyor. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından daire başkanlıklarına atadığı isimlerin vekaleten atanması da tartışmaya yol açtı.

Kendi kadrosunu kurmakta geç kalan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Genel Sekreter olarak düşündüğü isim Ali Müfit Bayram’ın Bakanlık’tan henüz “Olur” yazısının gelmemesiyle de göreve resmen başlayamaması çeşitli sıkıntılara neden oluyor.

Seçer’in sık sık vurguladığı “kentin vizyonunu çizecek ekip kuruyoruz” cümlesinin altı da yaptığı atamaların vekalet olmasıyla boş kaldı.

Büyükşehir’e yakın kaynaklar Başkan Seçer’in atadığı kadrolara da güvenmediğini bu nedenle “vekaleten” atayarak daha sonraki dönemde herhangi bir değişim olması durumunda sıkıntı yaşamamak için bu yola başvurduğunu öne sürdü.

Mayıs ayı başında daire başkanlarıyla toplantı gerçekleştiren Vahap Seçer burada yaptığı konuşmada daire başkanlarını uyarmıştı. Başkan Seçer yönetim kadrosunda sürekli olarak performans değerlendirmesi yapacağını ve yeterli görmediği durumlarda değişikliğe gideceğini kaydetmiş, “Yeni dönemde beraber yol yürüdüğüm bürokratların ileriki dönemde performanslarını yeterli görmediğim anda görevden alırım” demişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle