Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ KIŞ AİLESİYLE İLGİLİ ANAMUR’DA DA KUTU AÇILDI: KAÇAK İNŞAATINA ÖNCE 476 BİN TL CEZA ARDINDAN YIKIM KARARI!

admin | 20 Haziran 2022 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yenişehir’deki PTT arazisiyle ilgili başlayan tartışmalarda adı bir anda araziyi istemesiyle gündeme gelen Kış ailesiyle ilgili son bomba Anamur’dan geldi. Anamur’da da kaçak inşaat yaptığı tespit edilen Kış ailesinin, inşaatına toplam 476 bin TL ceza kesilirken, Belediye tarafından yıkım kararı alındığı öğrenildi.

CHP’li Büyükşehir’e yakınlığıyla bilinen Kış ailesinin adı, Mersin’de büyük tartışmaya neden olan Yenişehir’deki PTT tesislerinin konut/ticaret alanı olarak işaretlenmek istenmesiyle birlikte bir anda gündeme gelmişti.

KUTU İLK OLARAK “CHP’YE YAKIN AİLE” DENİLEREK AÇILMIŞTI

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ve yereldeki gizli ortağı HDP’li meclis üyelerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Yenişehir’de bulunan PTT arazisini imar planlarında Kamu Hizmet Alanı olarak işaretliyken, konut/ticaret alanına çevirmek istemesiyle başlayan tepkileri, MHP’li Meclis üyesi Mehmet Topkara’nın, araziyi ticaret/konut alanına çevirmek isteyen CHP’ye yakın bir ailenin istediğini anlatmasıyla bambaşka boyutlara taşınmıştı.

CHP CENAHI İLK İSMİ ZİKRETTİ: KIŞ AİLESİ

Ailenin kim olduğu meclisteki o tartışmalar sırasında açıklanmazken, tüm Mersin kamuoyu CHP’li Büyükşehir’e yakınlığıyla bilinen ailenin kim olduğunu büyük bir merakla takip etmişti. CHP’li ve HDP’li bazı meclis üyelerinin PTT tesisleri önünde protestosuna neden bölgenin, ticaret/konut alanına çevrilerek satın alınmasını isteyen aileyle ilgili yine CHP cenahından ilk isim de zikredilmişti. CHP’nin eski İl Başkanı Özcan Yılmaz bu ailenin Kış ailesi olduğunu iddia etmesi, gözleri bir anda CHP’li Büyükşehir’in en tepesine çevirdi.

AİLE MENSUBU GÜLCAN KIŞ HEM SEÇER’İN BAŞKAN VEKİLİ HEM DE İMAR KOMİSYONU ÜYESİ!

Çünkü Kış ailesinin temsilcisi Gülcan Kış’ın Büyükşehir Belediye Başkanvekili olmasının yanı sıra İmar Komisyonu Üyesi olarak görev yapması ve Vahap Seçer’in yanından bir an bile ayrılmaması kent gündemine bomba gibi düştü.

ANAMUR BELEDİYESİ, KAÇAK İNŞAAT YAPAN KIŞ AİLESİNE 476 BİN CEZA KESTİ, YIKIM KARARI ALDI!

CHP’li Özcan Yılmaz’ın “Kış ailesinin binasının da usulsüzlüklerle dolu” iddiasının ardından son bomba Anamur’dan geldi. Anamur’da Kış ailesine ait olan inşaatın kaçak yapılaşma nedeniyle Belediye ekipleri tarafından 476 Bin TL’yi bulan ceza yediği belirtilirken, kaçak yapılaşmanın olduğu bölüm için de yıkım kararı alması şok yarattı.

Anamur’da inşaatın olduğu bölge için Gülcan Kış’ın da içinde yer aldığı İmar Komisyonu’nun Anamur Belediyesi’nin istediği 2,50 ila 4 arası yoğunluğu reddederek 1,60 yoğunluk almasına neden olan kararı bile tanımayan Kış ailesi, inşaatlarını kaçak olarak büyütmeye başlamıştı. Anamur Belediyesi ekipleri tarafından yapılan usulsüz inşaatla ilgili tutanak tutulmasının ardından Kış ailesine 476 bin TL ceza kesilirken, usulsüz bölümünden yıkımının yapılacağı öğrenildi.

İŞTE O TUTANAKLAR:

https://www.sansasyonelhaber.net/meclisteki-bomba-kac-milyonluk-detayi-atlarsak-ayip-olur-ptt-arazisini-isteyen-aileler-kim.html

https://www.sansasyonelhaber.net/ptt-arazisini-isteyen-kis-ailesi-mi-chp-cenahindan-bomba-iddia.html

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle