Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR KIYIMI AZALTTI, SÜRGÜNÜN DOZUNU ARTTIRDI: YENİ SÜRGÜN YERİ AŞHANE!

admin | 20 Mayıs 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Göreve geldiği günden bu yana önceki dönem işçilerine uyguladığı haksız ve hukuksuz kıyımın ardından işçilerin Yargı kanalıyla aldığı tazminat kararları CHP’li Seçer yönetiminin rotasını kıyımdan mobbinge çevirdi. İşçileri istifaya zorlayan CHP’li yönetim, işçileri sürgün olarak Aşhaneye yollamaya başladı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer, 3 senedir önceki dönem işçilerine uyguladığı kıyımla gündemde yer alıyordu.

Hizmet etmek yerine seçimlerdeki ittifak ortağı HDP kadrolarına yer açmak için önceki dönemde iş başı yapan milliyetçi/muhafazakar kökenli işçileri haksız ve hukuksuz bir şekilde iftiralar atarak, tazminatsız işten çıkartan Seçer yönetimine karşı işçilerin açtığı davalar da işçi lehine sonuçlanmayı sürdürüyor.

TAZMİNAT BEDELLERİ DAĞI AŞTI, SEÇER YÖNETİMİ İŞÇİLERİ İSTİFAYA ZORLAMAYA BAŞLADI

İşçilere ödenmesi gereken tazminatlar inanılmaz boyutlara ulaşınca Seçer yönetimi, işçi çıkarmak yerine şimdilik rotayı mobbingin dozunu arttırmaya çevirdi. İşçilere rotasyon uygulayan yönetim, görev tanımları dışında iş vererek, işçileri istifaya zorlamaya başladı. Seçer yönetiminin de yeni sürgün yeri olarak da Aşhaneyi seçmesi de şok yarattı.

ENGELLİLER DAİREDEN 9 PERSONEL AŞHANE’YE SÜRÜLDÜ!

Son olarak geçtiğimiz hafta içi Engelliler ve sağlık hizmetleri daire başkanlığından toplam 9 personel, ilk olarak Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına gönderildi. Oradan da Aşhane’de görevlendirilen personellere yemek dağıtımı ve paketleme işi verildiği öğrenildi.

AŞHANEYE İLK BÜYÜK SÜRGÜN DAİRE BAŞKANI ASLAN’LA GÜNDEME GELMİŞTİ

Daha önce Seçer’in göreve getirdiği Makine İkmal Daire Başkanı olarak görev verdiği Sabahat Aslan da görevden alındıktan sonra Aşhane’ye sürülmüştü. Aslan’ın sürülmesiyle bir kez daha gündeme gelen Aşhane’de son görevlendirme şok yarattı.

MEZARLIKLARDAN 10 KADROLU PERSONEL AŞHANEYE SÜRÜLDÜ!

Mezarlıklar Daire Başkanlığında görevli 10 kadrolu personelin de Aşhane’de görevlendirildiği öğrenildi. Seçer yönetiminin bu personelleri mobbing yoluyla istifaya zorladığı iddiası kamuoyunda büyük tepki çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle