Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ ATICI KAYNAĞINI AÇIKLADI: HANS’LAR, CORÇ’LAR…

admin | 01 Eylül 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin eski Milletvekili Aytuğ Atıcı düzenlediği basın toplantısıyla Büyükşehir aday adaylığını açıklarken, projelerini gerçekleştirmek için ihtiyaç duyulan maddi kaynağı nereden bulacağını açıkladı: “Ben kapital güçlerle dans etmeyi iyi bilirim. Bu parayı da öyle toplarız!”

CHP’de bir isim daha Mart’ta gerçekleştirilecek seçimlerde Büyükşehir aday adayı olacağını partililere resmen duyurdu. CHP eski Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Baş Danışmanı Aytuğ Atıcı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısıyla açıkladı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği takdirde ağırlıklı hizmeti turizme vereceğini kaydeden Atıcı, “Mersin’i gerçek anlamda bir dünya kenti yapacağız. Bu çok kolay. Bana diyeceksiniz ki kaynağı nereden bulacaksın. Benim projelerim için ne Büyükşehir bütçesi yeterli gelir ne de Devletin Mersin için ayırdığı kaynak yeterli gelir. Öyleyse nasıl yapacağız? Tabi ki AB Projeleri ile uluslar arası alanda kaynaklar yaratacağız” dedi.

 

SOLCULARA SOĞUK DUŞ: “KAPİTAL GÜÇLERLE DANS EDİP, PARA TOPLAYACAĞIM!”

 

Kendi bahsettiği projelerin daha önce defalarca diğer adaylar tarafından da dile getirildiğini açıklayan Atıcı, “Ben yeni bir şey demiyorum ki. Bu projelerimi daha önce bir çok aday ve hatta bir çok başkan dile getirdi. Ama yapamadılar. Sebebi ise kaynak yokluğuydu. Yani kaynağı bulamadılar. Elimde çanta ülke ülke gezeceğim. Bakın ben kapital güçlerle dans etmeyi iyi bilirim. Eğer kapital güçlerle dans etmeyi bilirseniz para toplarsınız!” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle