Hoşgeldiniz  

CHP’DE ROTA “TARSUS”A ÇEVRİLDİ

admin | 20 Eylül 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde aday bolluğu yaşayan CHP’de seçimin favori ismi Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın aday olmaması nedeniyle tüm hesaplar alt üst oldu.

CHP’de yerel seçim hesapları tamamen değişti. Burhanettin Kocamaz’ın aday gösterilmemesi nedeniyle Mersin hesaplarını değiştiren CHP Genel Merkezi, rotayı Tarsus’a kırdı.

 

CHP’ye yakın kaynaklar, Burhanettin Kocamaz’ın etkisinin CHP’yi de vurduğunu ve aday belirlemede Tarsus seçmenine yönelme seçeneğinin ağırlık kazandığını savundular.

 

CHP Mersin’de 11 aday adayının olduğunu kaydeden kaynaklar, Genel Merkez’in Tarsus’a yönelmesi nedeniyle Tarsuslu isimlerin üzerinde yoğunlaşıldığını öne sürdüler.

 

Kocamaz’ın aday gösterilmemesini Tarsus seçmeninin kabullenemediğini ve bir kırgınlık yaşadığını ifade eden kaynaklar, Mersin’in en fazla seçmen sayısına sahip olan ilçesi Tarsus’a CHP’nin ilgi göstererek, özellikle 2. Bölgedeki oy açığının da bu şekilde kapatılabileceğini kaydettiler. CHP Genel Merkezi’nin de bu sebeple Tarsuslu Büyükşehir adaylarının dosyasını üste çıkardığı da sızan bilgiler arasında.

 

CHP’de Tarsuslu Büyükşehir aday adayları Vahap Seçer, İstemihan Talay, Adil Aktay ve Serdal Kuyucuoğlu yer alıyor.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle