Hoşgeldiniz  

CHP’DE KRİTİK SAATLER… DELEGE HESAPLARI VE PAZARLIKLARDA SON TURLAR…

admin | 11 Ocak 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin il Kongresi’ne saatler kala, adayların delegelerle son görüşmeleri yaptığı bildirildi. İl yönetim kurulu ve kurultay delegeliği listelerini hazırlayan il başkan adaylarının, listelerde hangi ilçeye ne kadar kontenjan vereceği de merakla bekleniyor.

CHP Mersin il örgütünde kongre için artık son hazırlıklar tamamlanıyor. 2 adayın yarışacağı kurultaya Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun son dakikada programını iptal ederek katılmayacak olması moralleri bozsa da adaylar Serhat Servet Dövenci ve Adil Aktay delegelerle son görüşmelerini yapıyor.

 

Listeleri üzerinde çalışan adaylar, delegelerle de son “pazarlığı” kesiyor. Son düzlükte adaylar için milletvekilleri de sahaya indi. Özellikle danışmanları üzerinden ilçe başkanlarını arayarak destekledikleri il başkan adayına oy istediği öne sürülen milletvekilleri ve belediye başkan adaylarının da yarın ki sonuçta ne kadar etkili olacağı merakla bekleniyor.

 

Adaylardan Serhat Servet Dövenci Mavi listeyle, Adil Aktay da beyaz listeyle delegeden onay almaya çalışacak. Mevcut İl Başkanı Abdullah Özyiğit’in aday olmayacağı ve son kez partililere il başkanı sıfatıyla konuşma yapacağı Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İli Olağan Kongresi 12 Ocak Cuma günü saat 10’da Yenişehir belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle