Hoşgeldiniz  

CHP MERSİN İL’DEN LİSTE İDDİALARINA DOLAYLI DOĞRULAMA

admin | 16 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sansasyonelhaber.net’in CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent tezcan’ın talimatıyla oluşturulan listenin yayınlamasının ardından CHP Mersin İl Başkanlığı konuyla ilhgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz hafta CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Genel Sekreter Akif Hamzaçebi imzasıyla örgütlere talimat gönderilmiş, 24 Haziran seçimleri aday listesinin merkez yoklamasıyla belirlenmesinden dolayı İl Yönetiminden 13 kişilik aday listesi tavsiye etmesi istenmişti.

 

Bu talimat doğrultusunda harekete geçen CHP Mersin İl Yönetimi, oluşturduğu 13 kişilik tavsiye listesini Ankara’ya göndermişti. Listenin sansasyonelhaber.net’te yayınlanmasının ardından açıklama yapan CHP Mersin İl Başkanlığı, haberimizi dolaylı şekilde doğruladı.

 

Yapılan açıklamada, “Genel Merkezimiz, milletvekili adaylarını tespit ederken il örgütlerinden de “Genel Merkeze yardımcı olunacak şekilde kanaat oluşturulmasını” talep etmiştir. Ancak bu kanaatin herhangi bir oylama sonucuyla değil, istişareler yoluyla oluşturulması ve ayrıca, bölge dengelerinin de gözetilmesi önemle vurgulanmıştır. Mersin’de de süreç bütünüyle bu şekilde yürümektedir” ifadelerine yer verildi.

 

YAYINLANAN LİSTEYE YALANLAMA YOK!

 

CHP Mersin İl Başkanlığı’nın sansasyonelhaber.net’te yayınlanan listeyi yalanlamaması ise dikkatlerden kaçmıyor.

 

Adayların kesinleşmediğini vurgulayan CHP Mersin İl Başkanlığı açıklamasını şöyle sürdürdü: “Partimizin milletvekili adaylarının belirlendiği ya da milletvekili aday adaylarına dair nihai kanaatin şekillenmiş olduğu yolundaki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Partimizin bütün üyeleri, yöneticileri ve aday adaylarımız 24 Haziran seçimlerinin hayati öneminin bilincindedir. Her birimiz bu sorumlulukla çalışmalarımızı çok yoğun bir biçimde sürdürmekteyiz. Milletvekili adaylarımız kısa bir süre içinde Genel Merkezimizce açıklanacak ve ondan sonra da aynı kararlılıkla, aynı tempoyla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü 24 Haziran seçimlerinin hiçbir kişisel boyutu olamayacağının, bu seçimin bütünüyle bir ülke davası, bir varlık yokluk meselesi olduğunun hepimiz farkındayız.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle