Hoşgeldiniz  

CHP KULİSLERİ BUNU KONUŞUYOR… SEÇER VE TARHAN AĞIR KAPIŞTI!

admin | 14 Kasım 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Meclisi’nin Kasım Ayı oturumu 1. Birleşimi öncesinde meclis gündemine dair toplantı yapmak üzere bir araya gelen CHP grubunda Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan arasında yaşanan sert tartışmanın şoku yaşandı.

Mersin kamuoyunda CHP’li Belediye başkanları arasındaki tartışmalar açık açık dillendiriliyor. İlk olarak Seçer’le Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan arasında “atışma” yaşanmış, ardından taraflar zorunlu ateşkeste karar kılmıştı.

Hafta başında CHP kulislerinde konuşulan iddia ise yenilir yutulur cinsten değil. Kasım ayı Olağan Meclis oturumu öncesinde gündem maddeleriyle ilgili alınacak kararlar için bir araya gelen CHP grubunda Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan arasında yaşanan sert tartışma büyük şok yarattı.

Mezitli’deki 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planının bir an evvel hayata geçmesinin gerekliliğini anlatan Başkan Neşet Tarhan’a CHP’li Vahap Seçer’in ters yanıtlar verdiği öne sürüldü. Bunun üzerine Seçer’e “ben sizin yanınızdaki personel değilim” diye çıkışan Neşet Tarhan’a Seçer’den o şok yaratan cevap geldi: “Zaten sen benim yanımdaki personel bile olamazdın!”

Tarhan ve Seçer arasında yaşandığı öne sürülen bu diyalog kısa sürede CHP kulislerinde yayılmaya başladı. Seçer’in CHP örgütü ve CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla yaşadığı sorunların artmaya başladığını dikkat çeken CHP’liler, örgütün Seçer’in bu tavırlarından rahatsız olduğunu da ileri sürdüler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle