Hoşgeldiniz  

CHP KADIN KOLLARI İL BAŞKANLIĞI SEÇİMİ YAPILDI

admin | 07 Ocak 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

3 adayın yarıştığı CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığı’na mevcut Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler yeniden seçildi.

12 Ocak’ta gerçekleştirilecek CHP Mersin İl kongresi öncesinde Kadın Kolları Başkanlığı seçimi yapıldı. 3 adayın yarıştığı kongrede mevcut başkan Pakize Güler 122 oy alarak yeniden kadın kolları il başkanı seçildi. Güler’in rakipleri Hülya Günel 102 oy alırken Selda Uysal 31 oyda kaldı.

 

Yenişehir Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşen kadın kolları kongresine CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse de katıldı.

 

Kongrenin ardından teşekkür konuşması yapan CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler, “Öncelikle; bana bu görevi uygun gören ve bu yolda beni destekleyen CHP’lilere teşekkür ediyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin tehdit altında olduğu bu dönemde büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinde görev almış olmaktan büyük onur duyuyorum” dedi.

 

GÜLER “ÇARŞAF YIRTAN” EKİBİN İÇİNDEYDİ

 

CHP Mersin İl kadın Kolları 3 Mart 2010’da gerçekleştirdiği “çarşaf yırtma” eylemiyle gündeme gelmiş ve Türkiye kamuoyunda büyük tepki görmüştü. Dönemin CHP Kadın Kolları başkanı Havva Ongunsel gelen tepkilerin ardından istifa etmek zorunda kalmıştı. Şimdiki Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler de aynı ekipte yer alıyordu.

 

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle