Hoşgeldiniz  

CHP İL BAŞKANI AKTAY, TARSUS BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞAN’I UYARDI: “İŞİNE BAKSIN!”

admin | 20 Şubat 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ile yaşadığı krizle gündeme gelen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’la ilgili konuşan Aktay, Bozdoğan’ı üstü kapalı uyardı: “Parti tüzüğüne göre hareket etsin. Daha onun yapacağı çok iş var, işine baksın!”

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Mersin İl başkanı Adil Aktay’la yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, son genel kurulda Aktay’ın listesinde kurultay delegesi gösterilmemesi üzerine bazı haber sitelerine açıklama yapmış ve Aktay ve Seçer hakkında önemli iddialarda bulunmuştu.

37. Mersin İl Kongresi’nin ardından mazbatasını alan CHP Mersin İl başkanı Adil Aktay, Adliye çıkışında gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtladı.

Bozdoğan’ın açıklamalarının tekzip edilip, edilmediğini soran Aktay, “İnşallah tekzip edilmiştir, ona göre konuşacağım” dedi. Gazetecilerin “tekzip edilmedi” cevabı üzerine Bozdoğan’ın iddialarına yanıt veren Aktay, gerek Büyükşehir’de gerekse de Tarsus’ta işçi çıkarmalarla ilgisinin bulunmadığını söyledi.

Aktay, “Ben bu haberin doğru olmadığına inanmak istiyorum. Sayın Bozdoğan’ın tıpkı doktorluk mesleğinde uyguladığı mütevazılığı siyaseten de uygulamasını tavsiye ediyorum. Hala ben şu kadar oy aldım, parti veya büyükşehir belediye başkanı şu kadar oy aldı karşılaştırması yapması bize gösteriyor ki, seçimin ruhunu Bozdoğan henüz kavrayamamış. Sayın Bozdoğan’ın belediye başkanı olarak yükü çok ağır. Kendisini işine odaklansın, yapacağı daha çok iş var. Kendi tavırlarına dikkat etsin ve işini yapsın” diye cevap verdi.

Bozdoğan’ın İl Kongresi’nde kurultay delegesi yazılmamasına ilişkin de Aktay şöyle konuştu:

“Bir kasıt yok. Bu tip durumla olabilir. Örgütlerin talepleri olur, o doğrultuda hazırlanan bir listedir!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle