Hoşgeldiniz  

CHP BOZYAZI’DAKİ TUTUKLAMA İDDİALARINA YALANLAMA

admin | 06 Eylül 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sabah saatlerinde Bozyazı’da yayılan bir iddia Mersin’i karıştırdı. CHP Bozyazı İlçe Başkanı Nevzat Turgay’ın sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındığı ardından tutuklandığı iddiası Nevzat Turgay tarafından yalanlandı.

CHP Bozyazı İlçe Başkanı Nevzat Turgay, sabah saatlerinde hakkında yayılan bir iddia nedeniyle açıklama yaptı. Sosyal medya üzerinde yayılan ve bazı basın yayın organları tarafından haber yapılan iddiaya göre CHP Bozyazı İlçe Başkanı Nevzat Turgay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili paylaşımları nedeniyle tutuklandığı kaydedilmişti.

 

İddianın yayılmasının ardından CHP Bozyazı İlçe Başkanı Nevzat Turgay açıklama yaptı. Turgay, “Gözaltına alınmadım, hakkımda yürütülen bir soruşturma için Emniyet’e ifadeye davet edildim. İfademi verdikten sonra işimin başına geri döndüm. Tutuklanma veyahut da gözaltı gibi bir durumumuz olmadı” dedi.

 

Turgay, “Sosyal Medya hesabımdan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili bazı paylaşımlarım, BİMER aracılığıyla şikayet edilmiş ve bu nedenle Bozyazı İlçe Emniyet Müdürlüğümüz şikayete dayanan iddiaları soruşturmak dolayısıyla beni Emniyet Müdürlüğümüze konu hakkında bilgilendirerek davet etmişlerdir. Ben de avukatlarımla birlikte Emniyet’te gereken ifadeyi verdim ve ardından Emniyet Müdürlüğümüzden ayrıldım. Dolayısıyla herhangi bir gözaltı ve akabinde tutuklama gibi bir durum söz konusu değildir. Kaldı ki bir şikayet üzerine soruşturma başlatan Bozyazı İlçe Emniyet Müdürlüğümüz personelleri gereken hassasiyeti de tarafıma fazlasıyla göstermişlerdir. Ortada bir tutuklama gözaltı türü bir işlem olmamıştır” diye konuştu.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle