Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR, TARSUS’TA TOPLADIKLARI AĞAÇ DALLARINI FAKİRE FUKARAYA YAKACAK OLARAK DAĞITMADI, BOŞA YAKTI! LAFTA SOSYAL BELEDİYECİ…

admin | 11 Aralık 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir’in sosyal belediyecilik vurgusunun da “lafta” kaldığı bu görüntülerle ortaya çıktı. Tarsus’ta ağaç bakımı yaptıktan sonra ortaya çıkan ağaç dallarını kış günü yakacak odun arayan dar gelirli vatandaşa dağıtmak yerine, Tarsus Koordinasyonda bir kenarda yaktı!

Başta İstanbul olmak üzere Mersin, Adana gibi CHP’li Büyükşehirlerin hizmet etmediği, sadece “ediyormuş gibi” göründüğünü her fırsatta söyleyen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin hizmet etmek yerine milyonlarca TL parayı algı yönetimlerine harcandığını belirtmesi büyük tartışma yaratmıştı.

Her fırsatta sosyal belediyecilik vurgusu yapan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de bu sosyal belediyeciliği “lafta” yaptığına en net örnek Tarsus’ta gözler önüne serildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “kara kış fonu”nu gündeme getirdiği şu günlerde, ekonomik sıkıntı yaşayan dar gelirli vatandaşlar, yakacak odun bulabilmek için ormanlardan hatta deniz kenarlarında dalgaların taşıdığı kütükleri toplamak için çaba sarf ederken, CHP’li Mersin Büyükşehir adeta skandala imza attı.

Tarsus’ta Park ve bahçelerde ağaç bakımını gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, ortaya çıkan dalları ve ağaç parçalarını toplayarak, vatandaşa dağıtmak yerine yaktı. Tarsus’ta ortaya çıkan görüntüler “lafta” sosyal belediyeciliği de ortaya çıkardı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle