Hoşgeldiniz  

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ŞEHİR HASTANESİ’NE GİDEN SEFERLERİ YAYINLADI

admin | 30 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhur ittifakının yükselişinden rahatsızlığını yayınlarına da yansıtan FOX TV’nin Mersin Şehir Hastanesi üzerinden AK Parti ve yerel iktidardaki MHP’ye yüklenmesine tepkiler sürüyor.

Erdoğan karşıtlığıyla muhaliflerden prim toplayan Fox TV ana haber bülteninde yapılan bir haberde Mersin Şehir Hastanesi ile ilgili iddialar yer almış, Hastane’ye ulaşılmasının imkansız olduğu iftirasıyla hem genel iktidar AK Parti hem de yerel iktidar MHP hedef alınmasına Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’dan büyük tepki gelmişti.

 

Bakan Elvan, “Sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın en modern şehir hastanesi şu anda Mersin’de. Beyefendiler zahmet edip şehir hastanemizin içerisine girmiyorlar. Şehir hastanemizde bizatihi tedavi gören, hizmet alan vatandaşlarımızla muhatap olmuyorlar. Hazırlanan bir düzenek, bir tezgah ve bu çerçevede bir yayın yapıyorlar. Birileri bu yayını yaptırıyor. Bu konuda bazı bilgiler de bana geldi. Esefle karşıladım. Çok üzüldüm” demişti.

 

Mersin Şehir Hastanesi’nin dağ başına yapıldığı eleştirilerine de katılamayan Lütfi Elvan, ulaşım sorunu yaşandığını ileri süren bazı vatandaşların görüşlerini de Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’la görüştüklerini ve tek araçla Şehir Hastanesi’ne varılabildiğini kaydetmişti.

 

MERSİN’DE OTOBÜS ULAŞIM AĞI GENİŞLİYOR

 

Her geçen gün büyüyen bir şehir olan Mersin’in ulaşım ihtiyacını karşılamak için belediye otobüs sayılarını arttırdığı gibi sefer sayılarını da arttıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mersin Üniversitesi uzmanlarıyla ortak bir çalışma bile yapmıştı. Bu çalışmaların ardından bazı hatlar birleştirilirken, bazı hatlar da yolcu yoğunluğunun dağıtılması amacıyla yeni güzergahlar oluşturulmuştu. Tüm hatların revize edildiği çalışmalar kapsamında, yoğun olan güzergahlar için 8 yeni hat daha ulaşım ağına eklenmişti.

 

İl genelinde 65 hatta 210 araç ile toplu taşıma hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi, MEŞOT içerisindeki firmaların servis hizmeti vermemesinden dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetini gidermek için MEŞOT, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Şehir Hastanesi gibi noktalarda akşam saat 20.00’den sonra her 15 dakikada bir hareket eden ve 24 saat ulaşım sağlayacak olan 8 hat oluşturmuştu.

 

ŞEHİR HASTANESİ’NDE GÜNDE 10 BİN HASTANIN TEDAVİ OLMASI RAHATSIZ ETTİ!

 

FOX TV’de yer alan iddiaların ardından Büyükşehir Belediyesi, Mersin Şehir Hastanesi’ne sefer yapan araç saatlerini de yayınladı. Yayınlanan çizelgede Mersin Şehir Hastanesi’ne sefer yapan araçların tüm seferleri vatandaşlarla paylaşıldı.

 

Her fırsatta Şehir Hastaneleri üzerinden AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklenen muhalefet, kurulan Cumhur ittifakının sorunsuz ilerlemesi nedeniyle de oldukça rahatsız. Özellikle Mersin’de yerel iktidarla genel iktidarın uyumlu çalışmasından rahatsız olan çevrelerce pompalanan haberlerin halk tarafından bir karşılığının da olmadığı günde 10 bin kişiye hizmet vermesiyle ortaya çıktı.

 

İŞTE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ŞEHİR HASTANESİ SEFER BİLGİSİ  

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle