Hoşgeldiniz  

BURHANETTİN KOCAMAZ’DAN “KAYBEDENLERE”: GÜNAH KEÇİSİ ARAMANIZA GEREK YOK!

admin | 04 Nisan 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla Mart yerel seçimlerine girmesi engellenen Burhanettin Kocamaz, MHP’nin Mersin’de kaybetmesine kendisini sorulu tutanlara sert çıktı.

Mersin tarihinin en ağır yerel seçimini yaşıyor. Kumpaslarla, tuzaklarla sadece Türkiye’de değil, dünya gündemine de yerleşen Mersin’de sular hala durulmadı.  

CHP’li Vahap Seçer’in resmi olmayan kesin sonuçlara göre önde bitirdiği seçimlerde kaybeden MHP kanadı suçlu arama telaşına girdi.

Yerel seçimlerden önce AK Parti ve MHP oylarını düz hesaplayan siyasi çevrelerin yerel dinamikleri hesap etmemesi nedeniyle kaybedilen seçimde, “günah keçisi arama” çabalarına Burhanettin Kocamaz’dan sert tepki geldi.

Özellikle MHP çevreleri tarafından adeta suçlu ilan edilen Burhanettin Kocamaz, yaptığı açıklamayla eleştirilere yanıt verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde aday olmadığını kaydeden Kocamaz, “Düne kadar Burhanettin Kocamaz MHP sayesinde Belediye Başkanı oluyor, seni o makama biz getirdik diyenler Burhanettin Kocamaz hiç bir yerden aday değilken seçimi kaybediyor. Ve Şahsımı suçlayabiliyor. Yani Burhanettin Kocamaz kazanınca parti kazandırıyor. Burhanettin Kocamaz aday değil, kendileri kaybedince Kocamaz kaybettirdi! Böyle bir çifte standart olabilir mi?” dedi

Kendisine yapılan kumpası da hatırlatan Burhanettin Kocamaz, “Oysa bu seçimde uygulanan bir proje idi. Ve sonunda Kocamaz aday yaptırılmayarak, seçime sokulmayarak engellendi. Peki seçim sonuçları neyi gösteriyor? Kocamaz’ı kapı önüne koydunuz. Başka bir yerden aday olmasını engellediniz. Kocamaz artık MHP’li de değil. İYİ PARTİ+Demokrat Parti oyları toplamı da 24 Haziran seçimindeki oylardan daha az. O zaman seçimi kim kaybetti? Günah keçisi aramanıza da gerek yok. Biz bunun böyle olacağını söylerken felaket tellallığı yaptığımızı söyleyenler hırs ve ihtirasla bu sonucu göremiyorsa başka yerlerde suçlu aramanıza gerek yok. Suçlu bizzat nefsine hakim olamayıp, bu sonuca çanak tutanlardır!” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle