Hoşgeldiniz  

BİRİSİ CHP GENEL MERKEZİ’NE ANLATSIN… MERSİN’DE CHP BELEDİYECİLİĞİ DENİLDİĞİNDE…

admin | 05 Eylül 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantının ardından açıklama yapan CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın açıklamaları, Mersin’de 15 yıl CHP tarafından yönetilen Mersinlilerde öfke yarattı.

MYK’nın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, yerel seçimlerde ittifak yapmayacaklarını vurgulayarak, “Bizim CHP olarak bir iddiamız var, belediyeciliği biz biliriz” diye konuştu.

 

Öztrak’ın bu açıklaması 15 yıl CHP tarafından yönetilen ve kamu kaynaklarının müsrifçe kullanıldığı Mersin’de yaşayan vatandaşların tepkisini çekti.

 

2014 yılında Büyükşehir Belediyesi’ni CHP’den devralan MHP’li Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Meclis tutanaklarına da geçen ifadelerde Büyükşehir Belediyesi’nin halen CHP’li Macit Özcan döneminden kalan borçları ödemekle uğraştığını kaydetmişti.

 

Göreve başladığı 30 Mart 2014 tarihinden bugüne kadar Macit Özcan dönemindeki borçlarla boğuşan Kocamaz yönetiminin, 15 yıl hiçbir kayda değer hizmet üretmeden geçen CHP döneminde bu borcun nasıl yapıldığı da Mersin kamuoyunca merak edilen konuların başında geliyordu.

 

Belediyenin en kıymetli arazisi ipotek edilerek bankadan alınan yüksek faizli kredi ile yapılan ve Danıştay tarafından yıkım kararı verilerek yıkılan 35 Milyon TL’lik Aquapark için belediyenin tam anlamıyla ne kadar ödeyeceği de kamuoyunca halen sorgulanıyor. Belediye kaynaklarını kamu yararına olmadığı Danıştay tarafından da tescillenerek yıkılan skandal tesise imza atarak heba edip, Mersin’in geleceğini karartan eski Başkan Özcan dönemini sorgulamadan yapılan bu tip CHP propagandaları, Mersinlilerin büyük öfkesini çekiyor.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle