Hoşgeldiniz  

BİLAL ÖZKAN, ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜNÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ELİNDEN ALDI

admin | 11 Ocak 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İçişleri Bakanlığı ve Mülki idare amirliği ve Türk İdareciler Derneği tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen törende üstün hizmet gösterenler ödüllendirildi.

10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla verilen Yılın İdarecisi ve Üstün Hizmet Ödülü sahibini buldu. Yılın İdarecisi ve Üstün Hizmet Ödülü’nün sahibi Gülnar Doğumlu Diyarbakır Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Bilal Özkan oldu. Kaymakam Özkan ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

 

Bilal Özkan, Mersin siyasetinin de yakından tanıdığı isimlerden. 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Silifke Belediye Başkan Adayı olmuştu.

 

İŞTE KAYMAKAM ÖZKAN’A ÖDÜL VERİLME GEREKÇESİ

 

PKK Terör Örgütü tarafından hendek terörüne maruz bırakılarak talan edilen ve Kasım 2015- Mart 2016 arasında 66 şehit verilerek neticelendirilen iç güvenlik operasyonları neticesinde 6 mahallenin tamamen boşaldığı, 3700 aile ve 17.500 insanın evsiz kaldığı, mabetlerin, ev ve iş yerlerinin hunharca talan edilerek yıkıldığı harabe haline gelen şehri gerek kentsel gerek kırsal alanda imar ettiği, tarihi eserlerin restoresini sağladığı, toplumun tüm kesimlerini kucaklayıcı projeleri hayata geçirdiği, devlet vatandaş kaynaşmasını sağlayarak sosyal ve ekonomik hayatı yeniden canlı hale getirdiği ve bozulan huzur ve güven ortamını yeniden tesis etme yönündeki olumlu faaliyetleri, merkezi idareyle yerel idarenin koordinasyonunu sağlayarak merkezi idarenin yatırım ve hizmetlerinin süratli ve etkin şekilde gerçekleşmesini sağlayıcı mekanizmaları üst düzeyde uygulaması, güvenlik ve asayişin sağlanmasında etkili çalışmalar yürütmesi ve nihayetinde yaşam sevincini ve geleceğe dair umutlarını kaybetmiş Sur İlçesi halkında yeniden yaşama sevinci ve ilçede yaşama isteğini oluşturması ve terörün izlerin silinmesi yönündeki gayret ve çalışmalarından dolayı bu ödüle lâyık görülmüştür.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle