Hoşgeldiniz  

“BENİM NE KÂRIM OLACAK, TARSUS BENİM DOĞDUĞUM, EKMEK YEDİĞİM YER!”

admin | 09 Ocak 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı. Başkan Kocamaz, toplantıda yaptığı konuşmada bir süredir kendisine yönelik yürütülen karalama kampanyalarına sert bir dille yanıt verdi.

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve mahalle muhtarları katıldı.

 

Toplantıda söz alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, gerçekleştirdikleri ve hayata geçirmeyi planladıkları hizmetler ile ilgili bilgiler aktarırken, Tarsus Devlet Hastanesi’nin yapımının gecikme nedeni olarak kendisinin olduğu iddiasını ortaya atan Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül’e de net cevaplar verdi.

 

“SİZ İPE UN SERMEK İSTİYORSUNUZ”

 

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Tarsus İlçe Başkanı’nın Tarsus’a yapılması düşünülen Devlet Hastanesi hakkındaki iddialarına açıklık getiren Başkan Kocamaz, bilinmeyenleri anlattı. Başkan Kocamaz,  “82 evlere hastane yapacağız dediler. Hemen 300 metre yakınında SSK hastanesi var dedik. Bizim gönlümüzden geçen kentin havadar bölgesi ve en üst bölgelerdi. Çünkü nüfusun çoğunluğu o bölgelere kaymış durumdaydı. En az 10 dönüm arazi lazım dediler, 12 dönüm arazi verdik. Sonra en az 20 dönüm arazi istediler, verdik. Aradan biraz zaman geçti burası yetmiyor dediler, en az 30 dönüm arazi istediler. İmar değişikliği yaptık 30 dönüm verdik. Arkasından bu defa 40 dönüm istediler. Bende amaçlarını bildiğimden siz nereye kaçarsanız biz sizi kovalayacağız dedim. Siz ipe un sermek istiyorsunuz, bir de günah keçisi arıyorsunuz dedim. 40 dönüm, 60 dönüm ve en son 80 dönüm derken arka tarafta okulla hastanenin arasında bir yol var onu iptal etmemizi istediler. Son olarak tamam, onu da iptal ettik. Ama yine de bazı siyaset ahlakından yoksun kişiler gidip orada burada Belediye Başkanı hastaneyi engellemiş diyorlar. Ben hastaneyi engellesem elime ne geçecek ve ne karım olacak. Siyaseti ayağa düşüremeyeceksiniz. Basit hesap yapmayacaksınız. Şu Tarsus’a toplu iğne ucu kadar katkısı olmayan birisi, ömrünü Tarsus’a hizmet etmiş birine siyasi hınçla iftira atmaya, güya onu vatandaşın gözünde küçük düşürmeye çalışıyor. Tabi bu zatı muhteremin içinde erik kurusu var. 1999’da sandığın dibine gömüldü halen içindeki erik kurusunu dışına çıkaramadı. Yüzüme görünüp geldiği zaman ceketini ilikliyor, ama sırtımızı döndüğümüz zaman seviyesine iniyor, seviyesi de maalesef çukur seviyesi. Tarsus bizim doğup büyüdüğümüz, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, havasını teneffüs ettiğimiz ve hizmet ettiğimiz, hayatımızın en verimli bölümünü bu kenti bir yerlere getirmek için harcadığımız yer” diye kaydetti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle