Hoşgeldiniz  

BAHÇELİ MERSİN’İ SİLDİ DİYENLERE ÖZEL HABER… SAĞ KOLUNU MERSİN’DEN ADAY YAPTI!

admin | 27 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü nedeniyle gittiği Kızılcahamam’da Ülkücü Şehitler Anıtı’nın önüne karanfil bıraktı, dua etti.

MHP lideri Devlet Bahçeli, 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bugün Kızılcahamam’a geldi. Burada bulunan Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret eden Bahçeli, beraberindeki heyetle anıta karanfil bıraktı. MHP Lideri Bahçeli’yi Anıt ziyareti sırasında Ülkü Ocakları genel Başkanı ve MHP Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı Olcay Kılavuz da bir an olsun yanından ayrılmadı.

 

“ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİMİZ CESARETLERİYLE FEDAKARLIKLARIYLA YAŞADIKLARI ÇAĞA ANLAM KATMIŞLARDIR”

 

Burada açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Hürmetle andığımız ülkücü şehitlerimiz yaşadıkları çağa fedakarlıklarıyla nüfuz etmiş, cesaretleriyle yön vermiş, ülküleriyle anlam katmışlardır. Her biri gönül, erdem, ahlak ve fikir zirvesidir. Onlar ki zalimlere ve zehirli emellere meydan okumuş, milli ve manevi haklarımızın öğütülmesine karşı çıkmışlardır” dedi.

 

“ALLAH’IN VERDİĞİNDEN PARA ALINMAZ”

 

Bahçeli, Kızılcahamam’a yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan Sultan Sencer Gençlik Köyü’nü de ziyaret etti. Görevlendirdiği bir komisyon tarafından kiralanan alan hakkında basın mensuplarına bilgi veren Bahçeli, “Köy gençlerinin tatil yapabilecekleri bir alan olacak. Üzerinde çalışmalar, planlar yapılıyor. Burada üç büyük gölet bulunuyor. Hafta sonlarında Ankara’dan gelip vakit geçirebilecekler.” diye konuştu.

 

Bahçeli, girişin ücretli olup olmayacağına ilişkin soruya, “Burası Allah’ın bir nimeti, Allah’ın verdiğinden para alınmaz.” karşılığını verdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BAHÇELİ MERSİN’İ SİLDİ DİYENLERE ÖZEL HABER… SAĞ KOLUNU MERSİN’DEN ADAY YAPTI! için 2 Yorum

  1. Rüzgar dedi ki:

    Sağ kolu değil, Ülkü Ocakları Genel Başkanı.Ülkücünün sag kolu sol kolu olmaz.Olcay Baskan Dava adamidir.Hak ettigi yerdedir.Ayrica mersinden aday gosterilmesinin sebebi birilerinin kendisini teskilatin ustunde gormesinden Genel Baskanin rahatsizlik duymasidir.Ülkücülere yapilan hakaretler ve bu gune kadar yapilan yanlislara bir cevaptir Olcay Kılavuz.

  2. Misafir dedi ki:

    Olcay kılavuz gelecek geçmiş dönemde milletvekillerinin fetö ile bağlantılarını açığa çıkarıp hepsini yargılatacak inşallah Mersin fetö yuvası olmuş

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle