Hoşgeldiniz  

AYDINCIK YENİ BAŞTAN YARATILDI, KAYMAKAM BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ!

admin | 26 Haziran 2019 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mart yerel seçimlerinin ardından 3. Hizmet dönemi için vatandaşlardan yetki alan Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, 3 dönemde kente yaptığı hizmetlerle dikkat çekiyor.

2009 yerel seçimlerinde göreve gelen Aydıncık belediye başkanı Ferat Aktan, Aydıncık’a yaptığı hizmetlere her geçen gün yenisini ekliyor.

Sadece Aydıncık için değil Mersin ve Türkiye için önemli bir kazanım olan Aynalıgöl Mağarası’nın turizme kazandırılmasında büyük rol oynayan Ferat Aktan, sahil düzenlemesinden kentin altyapısına kadar çalışmaları tamamlayarak Aydıncık tarihinin en geniş hizmetini hemşerilerine sunmasıyla takdir topluyor.

2009’da Mut’la, 2014’te tek başına, 2019’da da Akdeniz’le beraber AK Parti bayrağını belediyede dalgalandıran Ferat Aktan, şimdilerde en çok istediği projelerden birisi olan Kent Park’ın çalışmalarında sona gelmenin mutluluğunu yaşıyor.

Geçtiğimiz gün Aydıncık’taki Kent Park çalışmalarını incelemek için kente gelen Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Aydıncık Kaymakamı Erhan Türker’le birlikte çalışmalar hakkında Başkan Aktan’dan brifing aldı.

Ziyaretin ardından İlçe Kaymakamı Türker de kente yapılan tüm hizmetlerden ve Hükümet yatırımlarına da verdiği destekten dolayı Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’a Teşekkür Belgesi sundu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle