Hoşgeldiniz  

AQUA PARK ALANINA EL ATAN 2. CHP’LİYE DE DUR ÇEKİLDİ… BU SEFER DANIŞTAY DEĞİL, VALİLİK!

admin | 25 Haziran 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Macit Özcan döneminde kıyı kenar kanununa aykırı olduğu gerekçesiyle Danıştay tarafından yıkım kararı verilen ve Mersinlileri 35 Milyon TL göz göre göre zarara uğratan Aquapark projesinin olduğu bölgeye yine bir CHP’li Vahap Seçer el atmıştı. 30 Ağustos’ta hizmete açacağını kaydeden Vahap Seçer’e Valilik’ten dur geldi.

35 Milyon TL harcanarak kanuna aykırı bir şekilde tüm uyarılara rağmen Aqua Park projesini hayata geçiren ve geçirir geçirmez de Danıştay tarafından yıkım kararı verilerek yıkılan bölgede yine bir CHP’li Vahap Seçer yeni bir çalışmaya girişmişti.

Seçer yaptığı açıklamada, “Tamamen o mezbelelik ortamı ortadan kaldırmak için son derece iyi niyetli bir girişim benim yaptığım. Vatandaşın söylediğini söylüyorum, akşam hava karardıktan sonra oraya gidin diyor, her türlü şeytanlık, melanet, kötülük var. Uyuşturucu müptelaları orada, bilmem neler orada. Şimdi oradaki bu rezaletin uzamaması için 30 Ağustos’ta açılmak üzere biz hummalı bir çalışmaya girdik. Orayı yeşillendirip, peyzajını yapıyoruz. Bitkilerini dikeceğiz, hemen o plajı bir düzene koyacağız. Çok büyük maliyetli binalar da değil. 3-5 tane ahşaptan, dokuya uyumlu çay ocakları yapacağız. Halkın kullanımına açacağız. 5-10 tane de shuttle koyacağız, araç koyacağız hemen Balıkçı Barınağı’nın o köşesine, ana caddeye,  kesişen noktaya” demişti.

Seçer bununla da kalmamış, bölgenin yakınındaki Orduevi’ne de el atmış, bu bölgenin de halkın kullanımına açılması gerektiğini öne sürerek, sert sözlerle TSK’ya yüklenmişti.

İDDİALARI CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ DOĞRULADI!

Seçer’in projesine bu sefer Valilik’ten dur geldiği bildirildi. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Mersin’in CHP’li Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, sahildeki Deniz Aquapark’ın yerine halka açık plaj yapmak için çalışma başlattığını ancak Seçer’in çalışmasının Valilik engeline takıldığını söyledi. Antmen, Valiliğin plaj çalışmalarını durdurma yazısı gönderdiğini ve gerekçe olarak da bahsi geçen alana Millet Bahçesi yapılacağının ifade edildiğini belirtti.

Valiliğin bu kararının tebliğinin ardından Büyükşehir bölgedeki çalışmaları durdurdu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

AQUA PARK ALANINA EL ATAN 2. CHP’LİYE DE DUR ÇEKİLDİ… BU SEFER DANIŞTAY DEĞİL, VALİLİK! için 1 yorum

  1. Eski Mersinli dedi ki:

    Başkan Vahap Seçer beyi yine meclis üyesi Mehmet maydonoz ve şehir Plancısı Zekeriya barış Başkanı kandırmış valilik olaya dur dedi kimse Vahap Başkanı kandırmısın

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle