Hoşgeldiniz  

ANAMUR’DA “YAZLIKÇI PANİĞİNE” KAYMAKAM GÜLTEKİN AÇIKLAMA GETİRDİ: “HEPSİ KONTROLÜMÜZ ALTINDA!”

admin | 07 Nisan 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Anamur’da korona virüs salgını nedeniyle tedirginlikle takip edilen yazlıkçı akınına Kaymakam İsmail Gültekin’den açıklama geldi: “Anamurlular rahat etsinler. Yazlıkçıların ilçemizde bu 14 günlük karantina süreleriyle ilgili hassasiyeti izleniyor, takipleniyor, onlar da uyuyorlar.”

Korona virüs salgını nedeniyle tüm yurtta teyakkuz sürerken, çok sayıda yazlık siteyi bünyesinde barındıran Anamur’da yazlıkların erkenden akına uğraması Anamurluları tedirgin etti. Salgının dışardan gelenlerce Anamur genelinde yaygınlaşma ihtimalinin artması üzerine Kaymakam İhsan Gültekin’den açıklama geldi.

2 bin 300’e yakın yazlıkçının bu süreçte Anamur’a geldiğini kaydeden Kaymakam Gültekin, “Burada ikamete başlayan vatandaşlardan 14 günlük karantina süresini tamamlayan emniyet bölgesinde 29 kişi kaldı, jandarma bölgesinde de yaklaşık bir 15 kişi kaldı. Yani ikisini topladığımızda 50’ye yakın kişi 14 günlük karantina süresini tamamlamamış vatandaşımız var” dedi

Yazlıklarda kalan vatandaşların günlük kontrollerinin yapıldığına dikkat çeken Anamur Kaymakamı İhsan Gültekin, “Lütfen Anamurlular rahat etsinler. Yazlıkçıların ilçemizde bu 14 günlük karantina süreleriyle ilgili hassasiyeti izleniyor, takipleniyor, onlar da uyuyorlar. Gördüğümüz her yazlık için gelmiş kişiyi lütfen potansiyel hastalık taşıyabilecek kişi olarak algılamayalım” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle