Hoşgeldiniz  

ANAMUR’DA SEÇİM HAVASI BAŞLADI… SKANDALA KAYMAKAMLIK “DUR” DEDİ

admin | 09 Ağustos 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar Belediyesi Başkan Yardımcısı ve MHP Anamur Belediye Başkan Aday Adayı olan İbrahim Erdinç, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye 8 milyonluk kredi kullanma yetkisi veren meclis kararının Anamur Kaymakamlığı tarafından reddedilmesine ilişkin açıklama yaptı.

Anamur’da Belediye Meclisi’nin Başkan Mehmet Türe’ye asfaltlama için 8 milyon TL’lik kredi kullanma yetkisini veren kararın Kaymakamlık tarafından 13 meclis üyesinin başvurmasıyla reddedilmesinin yankıları sürüyor.

 

Son olarak MHP Anamur Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Toroslar Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Erdinç, iptal kararını alan Kaymakamlığa ve iptal edilmesi için Kaymakamlığa başvuran meclis üyelerine teşekkür etti.

 

Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Erdinç, “Meclis kararının iptali için imza veren meclis üyelerine ve iptal eden ilgili belediyenin bağlı bulunduğu Kaymakamlığa halk adına teşekkür ederim”  ifadeleriyle teşekkür etti.

 

Daha önce Ağustos ayında gerçekleştirilen Anamur Belediye Meclisi toplantısında oy çokluğuyla alınan kararın hemen ardından yine sosyal medya hesabı üzerinden kararı eleştiren Erdinç, büyük tepki göstermişti. Erdinç, Anamur Belediyesi’nin yıllık yatırım bütçesinin 7 milyon TL olduğunu belirtmiş ve “Seçimlere beş ay kala 8 Milyon borçlanma yetkisini Meclis’ten geçirmesi, o belediye sınırları içerisinde yaşayan HALK adına düşündürücü!…” ifadeleriyle tepki göstermişti.

 

Kredide usulsüzlük gerekçesiyle reddedilen meclis onaylı 8 milyon TL’lik kredi kararı, 13 meclis üyesinin Kaymakamlık makamına verdiği dilekçe neticesinde reddedilmişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle