Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ YILMAZ KONUŞTU: “İLK MİTİNGİ GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜRME ÇABASINDALAR!”

admin | 01 Aralık 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, 4 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan CHP Mersin mitingi hakkında konuştu: “Mersin’de 2019 yerel seçimlerinde öyle bir ittifak yapıldı ki sadece Akdeniz’de HDP Belediye Başkan adayı çıkardı. Diğer hiçbir yerde HDP Belediye Başkan adayı çıkarmadı. Büyükşehir dahil hepsinde CHP’yi destekledi.”

CHP 4 Aralık’ta Mersin’de gerçekleştireceği ilk mitingle erken seçim startı veriyor. Kılıçdaroğlu’nun ilk miting için Mersin’i seçmesine ilişkin olarak A Haber’de Satır Arası programında konuşan AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, burada CHP-HDP ilişkisine vurgu yaptı.

Yerel seçimlerde CHP ve HDP arasında Mersin’de de ittifak yapıldığını hatırlatan AK Partili Yılmaz, “Mersin’de 2019 yerel seçimlerinde öyle bir ittifak yapıldı ki sadece Akdeniz’de HDP Belediye Başkan adayı çıkardı. Diğer hiçbir yerde HDP Belediye Başkan adayı çıkarmadı. Büyükşehir dahil hepsinde CHP’yi destekledi. Mitingde de böyle olacak” dedi.

FETÖ firaisi Gazeteci Can Dündar ve HDP’nin tutuklu eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın attıkları tweetler sonrasında CHP’nin Mersin mitingi arasında bağ olduğunu öne süren Yılmaz şöyle devam etti:

“Aslında ilk olarak FETÖ firarisi Can Dündar, 23 Kasım’da bir tweet atıyor. ‘Şimdi beklenen bu iktisadi krizin bir siyasi krize evrilmesi ve seçimi kaçınılmaz hale getirmesidir’ diyor. Bunun üstüne 24 Kasım sabahında Selahattin Demirtaş ‘ Bugün değilse ne zaman? ‘ diyerek meydanlara çıkma tweeti atıyor. Akşamına da Kılıçdaroğlu “İlk mitingimiz Mersin’de, sokağa çıkıyoruz” diyor. Bunların ipi HDP dolayısıyla PKK’nın elinde olduğu için onlar nereye çekerse oraya gitmek durumundalar. Önemli bir şeyi ifade etmek istiyorum. Bunlar ilk mitinglerini bir gövde gösterisine dönüştürme çabasındalar!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle